Miért szólnak le azért, mert nem szeretnék anyósékkal élni? (bővebben lent)
Párommal már 3 éve együtt vagyunk, minden rendben van köztünk, és nagyon szeretnénk már együtt élni.
Nekem nincs családi hátterem, átmenetileg lakok egy rokonnál. Nála viszont "meglennének a feltételek".
Az édesanyja tartósan beteg, sokat kell vinni kórházba, kezelésekre, a mostoha apja pedig pszichiátriai eset, emellett alkoholista vadállat.
Az anyukájával jó kapcsolatunk van (még), nemrég felvetette, hogy odaköltözhetnék.
A problémáim ezek:
- a párom fizetését egy az egyben elveszik, ha kell valamire pénz neki, úgy kell tőlük kikérnie -> ebből jön az, hogy nekem is le kéne adni a fizetésem
- egy telken van 2 háznak sem nevezhető épület, kevesebb mint 20 négyzetméteresek, komfort, higiénia, víz, gáz, kanyarban sincs
-magánélet szintén nulla, ki-be járkálás, zajongás, bárki vendég jön, szabadon mehet mindenfele, kit érdekel hogy épp az éjszakai műszak után aludna az ember
-a telek egy cigánytelep kellős közepén van, örökké ébernek kell lenni a lopások miatt
-a mostoha apa elviselhetetlen őrült, van hogy a gyógyszereire iszik, ilyenkor minden törik-szakad
Párom támogatja az anyját, költözni nem tudnának, rengeteg az adósság.
Kényelmetlenül érzem magam amiért egyértelműen elutasító voltam.
Viszont tényleg az zavarna a legkevésbé, hogy kútra kell menni vízért, vagy kerti vécét használni, vagy hajnalban kelni kaszálni... De legalább hagynának minket alakítani a saját életünket.
Ha van is pénz, legtöbbször iszonyú felesleges dolgokra költik a szülők, lehetetlen félre tenni.
Sajnos én most veszítettem el az állásom, így pedig azt érzem, hogy egyenesen a vesztembe költöznék, ingyen élőként.
Elég rossz környéken élünk, munka kilátásban legközelebb talán 60-70 km.
Mondom a páromnak mindig, hogy én külön szeretnék élni vele, de látszik, hogy ennek nem örül. Sosem akartam közösködni anyósékkal, így viszont nehezebb, hogy az anyja ápolásra szorul. A mostohájára nem lehet számítani, szintén le van nyugdíjazva.
Az anyja elég sértődötten fogadta a nemleges válaszom, ami igazából csak habogás volt.
Nincs sok elvárásom, de a fizetésemet én szeretném beosztani, nyugodt életet akarok élni, nem tudom hogy kivitelezhető ez ebben a helyzetben, de nagyon tönkretesz már. Túl igényesnek tartanak azt hiszem...
Fentebb minden fontosat leírtak! Én is csak azt tudom írni, hogy menekülj, bele ne menj ilyenbe! Anyós már irányítani akar, mi lesz később? Meg abba a "putriba" akartok majd gyereket vállalni?!
Sajnálom, hogy ezt írom de "se kutyád se macskád", tulajdonképpen az ország (vagy külföld) bármelyik pontjára mehetsz a munka után!
Ne pazarold az időd. Ez nem fog változni!
Írj, hogy mire döntöttél, ha van kedved! Fel a fejjel! Menni fog! Erős vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!