Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig várhatok, míg anyósékka...

Meddig várhatok, míg anyósékkal is közöljük, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Az első gyerekünk születésével megromlott a viszony, havonta megyünk látogatni. Mindig álkedveskednek, de tudom miket mondanak rólam. Semmi kedvem közölni velük, de nem tudom meddig húzhatom. Nem akarom túl korán, de vérig sérteni sem akarom őket.
2015. jún. 16. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Magányügyetek, akkor közlitek, amikor jónak érzitek, hisz a ti gyereketek lesz. Ha megsértődnek, mert későn mondtátok el nekik, akkor had puffogjanak ott magukban, ti gondoljatok arra, hogy pár hónap és bővül a család!
2015. jún. 16. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Én a 15.-20. hét környékén közölném.De ez csak az én véleményem.
2015. jún. 16. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizd a férjedre. Ha elmúltál 12 hetes, nyugodtan bejelentheti a szüleinek, hogy babátok lesz.
2015. jún. 17. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a 12. hét után már jó lenne elmondani. Előtte felesleges, ha nem jó a viszony közöttetek.
2015. jún. 17. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor a 12-t tuti megvárom.

Az első terhességemnél 16 hetesen már igencsak látszott a pocakom, szóval nagyon nem is húzhatom tovább.

Lehet, hogy megkérem a férjemet, hogy majd telefonon mondja el a genetikai uh után, ha minden rendben.

2015. jún. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!