Kinek van igaza? Tényleg minden feleslegessé vált babaholmit el kellene tennem a párom testvéreinek?
Mi 3 gyermeket terveztünk, így a harmadik csemete számára feleslegessé vált holmikat elkezdtem eladogatni. Anyósom ezen felháborodott, mert szerinte nekünk mindent el kellene tennünk arra az esetre, ha a párom testvéreinek is gyermeke születik, hogy már semmit ne kelljen megvenniük. Szerinte ez lenne a természetes és nehezményezi, hogy én "aprópénzért megválok mindentől".
Tényleg ilyen felháborító dolgot teszek?
Nálunk is körbejár sok minden, beleértve a barátokat is, de ha ők nem akarnak gyereket?
Meg hát ti ne tároljátok... tudom mekkora kupac.
Kérdezzétek meg a sógoréket, hogy kell-e nekik, - ők terveznek (vagy nem) gyereket, nem az anyós...
9 es vagyok .. jol lepontoztatok... ugylatom itt sokak csak elvarnak meg kovetelnek ezekszerint. Es az normalis hogy akik semmit se segitettek azoknak bezzeg minden jarna... pfff....
En fenntartom. Akinek esze agaban se volt semmiben se tamogatni, az hiaba kovetelozik. Csak attol mert vki verrokon meg nem jar neki a masik cucca. Nalunk a baratok segitettek, termeszetes hogy a ruhakat is ok kaptak.
9, 15 vagyok...
magyarázza már el vki mi a fene felhaboritó a válaszomban? :)
Csak akkor kéne eltenned ha ti is kapnátok tőlük másban segítséget. De ha csak telefonon tartjátok a kapcsolatot és max. egy játékot vesznek évente a gyereknek, akkor nem kell.
Én félretettem tesómnak mindent, de ők is segítenek nekünk másban,amiben ők tudnak. Így bár nem számoljuk de nagyjából kiegyenlítődik.
Szerintem ez hülyeség, hogy illik. Illik odaadni, ha megvan. Ha nincs meg, akármilyen okból, hát istenem. De azért azt ne várja már el senki, hogy te évekig üldögélj egy rakás cuccon, hogy hátha valaki majd gyereket csinál, és akkor odaadhatod.
Az meg, hogy aprópénzért megválsz tőle.. Már nem kell. Ha valami nem kell, akkor ha csak 500 forintot kapsz érte, az is jobb, mintha áll ott lomnak.
Megvetted te is, ha nekik lesz gyerekük ők is megveszik majd.
Arról nem beszélve, hogy az se biztos, hogy kell majd nekik bármi is. Nekem se kellett semmi mástól. Nem azért mert fúúúúúj használt, hanem azért, mert én olyat akartam mindenből, amilyet én kitaláltam, nem olyat, hogy "ez kimaradt a Juciéknál, jó lesz az nektek is".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!