Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összvesztem anyósommal, most...

Összvesztem anyósommal, most az egész család oda van. Szerintem ezek után teljesen jogos volt a fennakadásom. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Anyósom nem tud főzni, mondhatni moslèkot szokott csinálni.

Nem egyszer kaptunk már gyomorrontást az ott evett kaják után.

Sajnos náluk ez egy kötelező program.

Mindenki tudja ès mindenki utálja amit ès ahogy főz de senki nem mondja meg neki.

Mindenki szèpen mosolyog, hogy milyen marha f@ sza finom minden.

Vasárnap nálam viszont robbant a bomba.

A kislányunk 4 èves ès laktózèrzèkeny. Erre elèg ritkán figyel, persze nem is bánom.

Most is mint majdnem mindig üres tèsztát evett(szereti nincs ezzel baj)

Majd indulás előtt anyós kitalálta, hogy had maradjon nála egy kicsit. Nagy nehezen meggyőztem a kiscsajszim, ottmaradt.

Mondtam anyósnak, hogy ne adjon neki enni, ha esetleg nagyon èhes akkor egy kis üres tèsztát vagy főtt krumplit.

Estefelè a kislányom hasfájásra panaszkodott, hasmenèse volt.

A vègèn csak kibökte, hogy a mama tejfölös tèsztát adott neki, elmondása szerint rossz íze volt. De hiába mondta, hogy ő ezt nem eheti a mama csak le legyintette, hogy ettől nem lesz semmi baja ès egye meg mert addig nem játszanak.

Itt volt a pillanat, hogy mindent elmondtam anyósomnak. Most mindenki engem ès a fèrjemet hibáztatja.

2015. aug. 19. 14:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
azért a rosszul főz és a beteg lesz tőle a család közel sem ugyanaz.
2015. aug. 19. 15:07
 12/29 anonim ***** válasza:
4%

DRÁMA

:D

2015. aug. 19. 15:35
 13/29 A kérdező kommentje:

Itt mind a kettő egyszerre van.

Utolsó nevethetsz, hogy dráma de amikor a te gyereked sír, hogy mennyire fáj a hasa ès csak folyamatosan jönnek neki a görcsök ès hasmenèse van majd akkor is mond ezt.

2015. aug. 19. 15:50
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Többé nem kell ott enni, a kislányt pedig nem szabad rábízni.
2015. aug. 19. 16:41
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj de ez itt már a te hibád. Mégis ki az aki tudja, hogy rossz a kaja, romlott, és beteg lesz tőle de mégis megeszi minden egyes alkalommal és saját magának árt??? Sosem fogom megérteni az ilyen embereket. Mi az, hogy kötelező? Tán fegyverrel kényszerít? És aki otthagyja a gyerekét annak ellenére, hogy az nem akar... Ha neked fontosabb a béke mint az jólétetek, akkor magadra vess.
2015. aug. 19. 16:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Éltem ilyen családban....

Minél tovább hazudnak a királynak a szép ruháról, annál nagyobb lesz a balhé, ha valaki kimondja, hogy meztelen.

Igazságpárti vagyok, szerintem jól tetted, hogy felvilágosítottad, a többiek meg szégyelljék magukat, főleg, ha ezért veletek szívóznak.

A kislányt meg nem bíznám rá többet, az ő hülye meggyőződése, meg a gyerek egészsége nem egy szinten lévő dolog.

2015. aug. 19. 16:57
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

Ostobaság volt lepontozni a 11-est, mert tényleg teljesen más dolog, ha valaki rossz ízű ételt főz meg ha romlottat.

Ha ilyen problémák vannak, tényleg romlott alapanyagokat használ, akkor senkinek nem lenne szabad ott enni, és kész.

2015. aug. 19. 16:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Itt több dolog mosódik össze.

Amit az anyós a kislánnyal csinált, az felháborító. Teljesen érthető a kérdező reagálása és az indulatai is.

Ha valaki rosszul főz, az azt jelenti, hogy rosszul ízesít, odaéget, nem főzi puhára stb.stb. De abból nem nagyon van hasmenés (legföljebb, ha extrém fűszeresre főzte, vagy olajban/zsírban tocsog).

Ha valaki romlott alapanyagból főz, akkor hiába tudna egyébként jól főzni. Lehet, hogy az étel ízén is érződik, ill. utólag hasi görcsöket, hasmenést, hányást okozhat.

Azt nem értem, hogy senki más nem kap hasmenést anyós főztjétől? Apósod pl. egy életen át állandó gyomorrontásban él(t)?

Mindenesetre a gyereket többé ne bízd rá.

Egyébként én nagyon ritkán mennék oda, ahol olyan ételt adnak, amitől gyomorrontásom lesz. Vagy ebéd után, délután mennék és nem fogadnék el mást, csak üdítőt és ropit.

2015. aug. 19. 21:52
 19/29 anonim ***** válasza:
21%
Na persze, mindig rossz alapanyagból főz és mindig mindenkinek hasmenése van tőle, ennek ellenére udvariasságbol megeszik. Nagyon reális történetnek hangzik.
2015. aug. 20. 10:57
 20/29 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy mindig rosszul lettünk.

De előfordult párszor.

Mivel a családjuk az a tipikus mosolygunk mindenkire ès ha a szőnyeg alá besöpörjük a problèmát akkor nem is lètezik tipus.

Èn speciel nagyon ritkán ettem meg amit főzött. Bele ettem de ennyi.

2015. aug. 20. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!