Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Engednétek nyaralni a gyereket...

Engednétek nyaralni a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Mikor terhes lettem, páromtól követelték, hogy vetessük el a gyerekünket. Majd mikor megszületett avval vádoltak, hogy nem a párom a gyerekünk apja. Férjem keményen leállította őket. Ha megyünk valahová, akkor villognak vele, hogy milyen szép unokájuk van. Szerencsére nem hasonlít a nagyszüleire (egyik sincs 100kg alatt). Én öltöztetem, sose támogattak minket anyagilag nem is kell, megvagyunk bőven így is. Igaz kiárusított ruhákat veszek neki, mert így jóval olcsóbban jövök ki, ha nagy ritkán hoztak neki ruhát az olyan ócska volt, hogy csak portörlésre lehetett használni. Mások előtt meg dicsekszik, hogy milyen csinos az ő unokájuk (de nem miattuk, hanem férjemmel kigazdálkodjuk)

Vinnék nyaralni, de az elmúlt időszak miatt ellenzem. Bennem sok tüskét hagyott, hogy el akarták vetetni, majd megvádoltak nem a párom az apja. Másrészt a Wc-t ritkán takarítják és botrányosan szokott kinézni.

2015. aug. 19. 13:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen bunkó,hájas,tanulatlan zsíros parasztokhoz soha de soha nem engedném a gyereket.

Ez a gyerek alapvetően beteg és problémás, nem lehet elengedni akárkivel.

Annak örüljenek hogy a jelenlétedben láthatják.

2015. aug. 19. 21:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Igen kruppos, összefüggésbe hozta a doki az ételallergiájával. Nagyon gyakori volt nála ősztől tavaszig. Egy ideje nem volt, de az még nem jelenti azt, hogy nem is lesz, ezért folyamatosan van itthon kúp (3 havonta lejár).

Nem tudom túltenni magam a dolgokon, amivel sértegetett. Miért kéne megbocsátanom neki? Ellenem próbálta fordítani a lányunkat, mikor vigyázzott rá (pl. nem szeretem, addig magyarázta neki, míg szegénykém elhitte). Odáig fajult, hogy ha mennem kell valahová viszem magammal.

2015. aug. 19. 23:05
 23/25 anonim ***** válasza:
19%

Sokk terápia kell a mamáéknak!Nem hülyéskedek! Sajnos a gyermeked picit problémás, beteg. Ha felelős szülők vagytok(úgy tűnik), akkor anélkül nem adhatod oda senkinek, hogy az illető ne legyen tisztában a problémáival. Aki felügyeli, az tudja felismerni, ha baj van, tudja, mit kell tennie. Étrendet nem lehet immel-ámmal betartani.

Ha a gyerek nem akar menni, a gond meg van oldva.

Ennek ellenére én elvinném a mamáékat a gyerek orvosaihoz, odaadnám a leleteket, ajánlásokat, kigoogliznék vagy 50 oldalt a gyerek betegségeiről, heti menüt írnék. Na tessék mama, vinné így is nyaralni???? Tutira nem ! :D

2015. aug. 21. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
Szó sem lehet róla. A gyerek közelébe se engedném őket, maximum, ha bíróság kötelez rá (bár akkor a bíróságon is elmondanám, amit itt leírtál).
2015. aug. 23. 06:56
 25/25 acelsziv ***** válasza:
Nemhogy a gyereket nem engedném hozzájuk, de őket se a gyerek közelébe. Fel tudod fogni, milyen lelki sérüléseket okoznak neki a pofázásaikkal? Benned sem fog megbízni a gyerek, mert azt hallja, hogy te fölöslegesen kínzod, meg nem szereted? Ez rányomhatja a bélyegét az egész életére.
2016. ápr. 8. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!