Engednétek nyaralni a gyereketeket?
Mikor terhes lettem, páromtól követelték, hogy vetessük el a gyerekünket. Majd mikor megszületett avval vádoltak, hogy nem a párom a gyerekünk apja. Férjem keményen leállította őket. Ha megyünk valahová, akkor villognak vele, hogy milyen szép unokájuk van. Szerencsére nem hasonlít a nagyszüleire (egyik sincs 100kg alatt). Én öltöztetem, sose támogattak minket anyagilag nem is kell, megvagyunk bőven így is. Igaz kiárusított ruhákat veszek neki, mert így jóval olcsóbban jövök ki, ha nagy ritkán hoztak neki ruhát az olyan ócska volt, hogy csak portörlésre lehetett használni. Mások előtt meg dicsekszik, hogy milyen csinos az ő unokájuk (de nem miattuk, hanem férjemmel kigazdálkodjuk)
Vinnék nyaralni, de az elmúlt időszak miatt ellenzem. Bennem sok tüskét hagyott, hogy el akarták vetetni, majd megvádoltak nem a párom az apja. Másrészt a Wc-t ritkán takarítják és botrányosan szokott kinézni.
Nem, egyszerűen érthetetlenek. Veszélybe sodorják a gyereket.
Hány éves a gyerkőc?
Amúgy mire allergiás a gyermek, és mi a másik betegsége?
Nem, ebben az esetben nem engedném.
Amiket leírtál, arra következtetek, hogy a gyerek kruppos. Ez nem játék. A kúp életet menthet, olyan nincs, hogy nem adjuk be. Ráadásul, én már azért is pofán vágtam volna anyósékat, ha ilyennel ijesztgetik a gyereket, hogy anya a kúppal akar bántani és kínozni. Ha a gyerek ott lesz rosszul, mit csinálnak?!
Az ételallergia sem játék. Aki ilyen primitív és értetlen, nem vesztegetnék rá egyetlen magyarázó szót sem.
Ráadásul, az agyam elszáll az ilyen burkolt sértésektől, kritikától... én adnék, de anyád... én engedném, de anyád... Nem ám elmagyarázzák a gyereknek, mit miért nem szabad, egyszerűbb anyukát beállítani a rossznak.
Ők továbbra sem szeretnek téged, nem is fognak.
Nem azért nem engedném a gyereket, mert engem nem szeretnek, hanem azért, mert fogalmuk sincs, mit kell tenni vészhelyzetben, sőt, még a fennálló betegségek létezését is elutasítják.
A nagy frászt....
majd először szépen bocsánatot kérnek az összes bunkóságukért - aztán meglátjátok, hiteles-e ez?
Én a gyerekem közelébe se engedném, aki a vesztét kívánta, hát mire föl?
Nem engedném és elsősorban amiatt, hogy nem törődnek az allergiájával, betegségeivel, tehát veszélyben lenne a gyerek.
Második ok, hogy a gyerek sem akar menni.
Az már szinte eltörpül az előbbiek mellett, hogy valaha mit mondtak róla (elvetetni; nem a férjed az apja).
Nem engedném, mert áskálódik (úgy állítja be a gyereknek hogy direkt kínzod) és már előre megmondja h nem fogja tartani a diétáját. Ráadásul annak esélye is megvan, h nem adja be neki a gyógyszerét.
A gyerekem egészséges számomra fontosabb mint anyós lelki világa, így nem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!