Hogyan tudnam elfogadni az anyosomat?
El kéne már fogadni, hogy vannak emberek akiknek nem kikapcsolódás ha gyerekekkel veszik körül magukat. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a gyerekekkel, és nem is igazán az a típusúak akiknek minden az unoka. Ez van.
Ha találkozni akarnak a gyerekek a mamával, vigyétek ti el hozzájuk sűrűbben. Ne azt várjátok, hogy mindig valamelyik nagyszülő lefoglalja az unokáit.
De ha tényleg nem ér rá? Nem mindenki akarja a gyerekeket babusgatni.
Bevallom én is az a típus vagyok aki nem tud mit kezdeni egy gyerekkel. Egyszerűen 2 perc után lefárasztanak, de olyan szinten mintha árkot ástam volna.
Anyósodnak nem pihenés a kisgyerekek. Majd amikor már okosabbak, nyugisabbak lesznek, amikor lehet majd velük értelmesen beszélgetni akkor az anyósod is jó partner lesz..
Próbáltatok vele beszélni erről hogy hiányzik a gyerekeknek?
Nem véletlen szeretik a gyerekek szóval ha a maga módján is de igenis jó nagymamájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!