Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kutakodok egy ideje, a férfiak...

Kutakodok egy ideje, a férfiak többsége miért nem teszi ezt?

Figyelt kérdés

Itt szinte mást sem lehet olvasni, hogy így az anyós, úgy az anyós, ilyen-olyan gonosz boszorka stb.

A férfiak vajon miért nem siránkoznak naphosszat az apósuk miatt?

2015. aug. 9. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert ők is inkább az anyósuk miatt bosszankodnak, csak nagyobb része nem itt, hanem a kocsmában a haverokkal.
2015. aug. 9. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Jó esetben egy Apóst lehet szeretni, és Apaként tekinteni rá, rosszabb esetben meg belesz**rok hogy mi a véleménye, és felé sem néznék.
2015. aug. 9. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert itt több nő ír, vagy mert sok férfi inkább magában tartja ezeket, esetleg a haveroknak meséli el, nem fórumokon.

A mi családunkban a nők nagyon jól megvannak egymással is, a férfiakkal is.

Viszont a férjem és apukám között borzalmas a viszony.

2015. aug. 9. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár nő vagyok, de nekem anyósommal nincs különösebb gondom. Apósom más tészta, de vele a férjem se jön ki. Alkoholista, önző, kötekedős...barátai sincsenek, gyakorlatilag a feleségén kívül senki sem szereti, a férjem testvére se.

Egy tipikus példa: terhességi cukorbetegségem volt, emiatt szigorú diétát kellett tartanom. Após is cukorbeteg, de neki valószínűleg a pia is megdobta a dolgot. Családi összejövetel, mindenkinek egyértelmű volt, hogy bizonyos kajákat nem ehetek. Após kiverte a patáliát, hogy milyen bunkó vagyok, miért nem eszek tortát, bezzeg ő megeszik két nagy szeletet. Mondtam, hogy semmi gond, én szeretnék öt év múlva is életben lenni. A társaság többi része csak döbbenten meredt rá.

De ugyanez volt, hogy terhesen miért nem fogadok el pálinkát (amirőle gyébként tudja, hogy nem terhesen sem szeretem :)).

A felesége és a fia előtt rám tett obszcén megjegyzéseiről nem is beszélve.

A férjem talán emiatt is nagyon húz apukámhoz, mert ő pont az apja ellentéte: nagyon kedves, népszerű, mindenki által szeretett, melegszívű ember. Nehéz nem szeretni őt.

2015. aug. 9. 21:30
 5/7 omba ***** válasza:
90%

Nem csak itt látni ezt, ha rámész egy vicc lapra, anyós vicc van millió, após viccet tán egyet se hallottam.

Az se véletlen, nyilván.

2015. aug. 10. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos ugyanazért, amiért két lánycica sem bírja ki egymást, műtötten se.

A nők is birtokolni akarják a területet, meg a hozzájuk tartozó férfiegyedeket is. Jelöléssel is....

A férfiak a hasonló igényeiket házon, családon kívül élik ki.

2015. aug. 20. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol élsz, a férfiak is az anyósukra szoktak panaszkodni. Az anyósviccek szerinted miért születtek? Általában a férfiról és az anyósról szólnak, nem a nőről és az anyósáról. De ez persze általánosítás, a gyakorlatban emberfüggő, van, aki az apósára van ki, más meg az anyósára, a harmadiknak meg egyikkel sincs baja.
2015. aug. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!