A férfiak többsége miért nem törődik a családjával?
pfff...
De buta vagy, ha nem aztmondaná, amit hallani akarsz, akkor meg hisztiznél összevissza.
Igen is a férfi elsődleges dolga, hogy eltartsa a családod és dolgozzon.
A nő elsődleges dolga a gyerekek ellátása, a háztartás vezetése.
Ez az alapfelállás.. és akkor ezek után belehet segíteni természetesen egymásnak.
"De buta vagy, ha nem aztmondaná, amit hallani akarsz, akkor meg hisztiznél összevissza. "
Az ilyen "okos" válaszadók inkább kíméljenek. Bár abban legalább igazad van, hogy segítHETNÉNEK egymáson. De sokan nem segítenek.
Én úgy gondolom ,hogy van ,de mivel mi sem vagyunk hibátlanok még a házasságig sem jutunk el ugye mivel nem hazudunk ezért hamar megismernek és a kapcsolat közepén rájön ,hogy neki ez nem kell.
22,f
Kedves kérdező! (nem nem vagyok sem apuka,sem anyuka!)
Én azt veszem észre,hogy a környezetemben egyre több nő akar gyereket vállalni,már-már görcsösen,és az mellékes nekik,hogy a leendő apukáknak nem ez szerepel legelső helyen a képzeletbeli listájukon......
Aztán csodálkoznak,mert apuci nem úgy áll a dolgokhoz,apuci nem olyan lelkes,apuci nem törődik úgy a gyerekkel,én nem tudok szórakozni.....
Le lehet pontozni,de ahol tudom hogy mindkét fél ugyanúgy akarta a gyermekvállalást,ott én nem szoktam ennyi konfliktus helyzettel találkozni!
És sok gyerekes családod ismerek,van összehasonlítási alapom....
"Csak olyan sok ilyen kérdést olvasni ezen az oldalon is..."
Ez egy olyan weboldal ahol olyanok írnak ki kérdéseket akiknek problémájuk van. Akinek a férje rendes, segítőkész stb. az miért akarná mindenáron megosztani a világgal (főleg itt)? Te meg nagyon meggondolatlan vagy ha az itteni kérdések alapján akarsz minket általánosítani.
"Van normális férfi, aki nem hazudik a kapcsolat elején és nem azt mondja, amit hallani akarok?"
Jelen. Más kérdés hogy én nem fogom bizonygatni senkinek hogy én nem csak egy vagyok a többi bunkó férfi között csak mert a lánynak olyan tapasztalatai vannak amilyenek és nem MER bízni senkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!