Szerintetek jogosan szóltam vissza az anyósomnak?
A kislányunk most egy éves. Tüneményes, gyönyörű baba és nem titkoljuk, hogy örökbe fogadtuk alig egy hetes korában. Amióta haza hoztuk, az anyósom viselkedése teljesen megváltozott.
Gyakorlatilag gyűlöli a gyerekünket. Nagyon ritkán látogat meg minket, a kicsi felé sem néz, de ezt a dolgot tegnap tetézte be, amikor megjegyezte a férjemnek, hogy olyan nőt kellett volna elvennie, aki tud neki gyereket szülni és nem egy selejtet, mint én. Hozzátette, hogy a kislányunk sosem lesz olyan okos, mintha a férjem vérszerinti gyereke lenne.
Teljesen kidorultam. Elküldtem a francba és tudattam vele, hogy soha a büdös életben nem akarom őt a házunk, vagy a kicsi közelében látni.
Miután elment, a férjem mondta, hogy nem kellett volna ennyire kiakadnom a dolgon, mert az anyja idősebb már és nem volt divat az ő idejében az örökbefogadás. Ezzel mégjobban felhúzott. Nem értettem, hogy ebben az esetben, hogyan védhette az anyját.
Ti mit tennétek a helyemben?
Nekem is rákellett jönnöm, hogy a kislányunkat nem az anyósnak vállaltuk, hanem magunknak (még, ha a férjem nem is így gondolta).
Ilyen esetekben el kell engedni, azt aki közéd és a gyereked közé akar állni.
19: és ha a te gyerekednek nem lehetne gyereke?
Akkor se lenne jó az örökbefogadott?
Remélem kérdező férjéről kiderül h terméketlen és az új nőjével majd valamiért örökbe se fogadhat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!