Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan szóltam...

Szerintetek jogosan szóltam vissza az anyósomnak?

Figyelt kérdés

A kislányunk most egy éves. Tüneményes, gyönyörű baba és nem titkoljuk, hogy örökbe fogadtuk alig egy hetes korában. Amióta haza hoztuk, az anyósom viselkedése teljesen megváltozott.

Gyakorlatilag gyűlöli a gyerekünket. Nagyon ritkán látogat meg minket, a kicsi felé sem néz, de ezt a dolgot tegnap tetézte be, amikor megjegyezte a férjemnek, hogy olyan nőt kellett volna elvennie, aki tud neki gyereket szülni és nem egy selejtet, mint én. Hozzátette, hogy a kislányunk sosem lesz olyan okos, mintha a férjem vérszerinti gyereke lenne.

Teljesen kidorultam. Elküldtem a francba és tudattam vele, hogy soha a büdös életben nem akarom őt a házunk, vagy a kicsi közelében látni.

Miután elment, a férjem mondta, hogy nem kellett volna ennyire kiakadnom a dolgon, mert az anyja idősebb már és nem volt divat az ő idejében az örökbefogadás. Ezzel mégjobban felhúzott. Nem értettem, hogy ebben az esetben, hogyan védhette az anyját.

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 5. 16:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
90%
Igaza van a férjednek, nem kellett volna ennyire kiakadnod NEKED- neki kellett volna a saját édes jó anyukáját elküldeni melegebb éghajlatra abban a pillanatban....Én a helyedben azon is elgondolkodnék, hogy mennyire volt partnered ebben a szituációban a férjed...
2015. szept. 23. 21:20
 42/49 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2015. okt. 18. 06:08
 43/49 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, hogy kb mi is ilyen helyzetben vagyunk. Minap gondolkodtam el az örökbe fogadáson is... Nekünk sem akar összejönni a baba. És anyósom is pont ilyen. Kezd olyan lenni, mint a csillár. Egyszerre égjen is és lógjon is!
2015. nov. 7. 15:37
 44/49 A kérdező kommentje:

Nekem is rákellett jönnöm, hogy a kislányunkat nem az anyósnak vállaltuk, hanem magunknak (még, ha a férjem nem is így gondolta).

Ilyen esetekben el kell engedni, azt aki közéd és a gyereked közé akar állni.

2015. nov. 13. 16:44
 45/49 anonim ***** válasza:
94%

19: és ha a te gyerekednek nem lehetne gyereke?

Akkor se lenne jó az örökbefogadott?

Remélem kérdező férjéről kiderül h terméketlen és az új nőjével majd valamiért örökbe se fogadhat....

2015. nov. 15. 21:40
 46/49 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tetted! Menj el Budapestre és vegyél neki ajándékba egy fenék push up ot!!! Vagy egy seprűt amivel be tud állni az anyós parkolóba. Borzalmas egy vénasszony lehet.... Ne hagyd magad!
2015. dec. 25. 16:33
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kerdező? Hogy alakultak a dolgok azóta? Férjed a kicsivel sem tartja a kapcsolatot?
2016. máj. 15. 21:40
 48/49 anonim ***** válasza:
57%
Lehet rólatok tudni azóta hogy alakult az életed a picivel?
2016. szept. 22. 18:15
 49/49 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta?
2021. ápr. 29. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!