Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan szóltam...

Szerintetek jogosan szóltam vissza az anyósomnak?

Figyelt kérdés

A kislányunk most egy éves. Tüneményes, gyönyörű baba és nem titkoljuk, hogy örökbe fogadtuk alig egy hetes korában. Amióta haza hoztuk, az anyósom viselkedése teljesen megváltozott.

Gyakorlatilag gyűlöli a gyerekünket. Nagyon ritkán látogat meg minket, a kicsi felé sem néz, de ezt a dolgot tegnap tetézte be, amikor megjegyezte a férjemnek, hogy olyan nőt kellett volna elvennie, aki tud neki gyereket szülni és nem egy selejtet, mint én. Hozzátette, hogy a kislányunk sosem lesz olyan okos, mintha a férjem vérszerinti gyereke lenne.

Teljesen kidorultam. Elküldtem a francba és tudattam vele, hogy soha a büdös életben nem akarom őt a házunk, vagy a kicsi közelében látni.

Miután elment, a férjem mondta, hogy nem kellett volna ennyire kiakadnom a dolgon, mert az anyja idősebb már és nem volt divat az ő idejében az örökbefogadás. Ezzel mégjobban felhúzott. Nem értettem, hogy ebben az esetben, hogyan védhette az anyját.

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 5. 16:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
96%

Az előttem szólók leírták a lényeget; a gyerek, és saját magam közelébe sem jöhetne soha többet, illetve a kedves párodra is ráférne egy beszélgetés. Mi az, hogy nem áll ki melletted és a gyereketek mellett?! Tökmindegy, hogy kivel szemben, ha a szomszéd bácsi bántja a feleségemet/férjemet, akkor vele szemben, ha meg a saját anyám, akkor meg vele szemben ugyanúgy (sőt, talán jobban, hiszen édesanyámtól támogatást várnék, a szomszédra meg teszek rá.) És nemhogy nem áll ki, de még te vagy letolva? Álljon már meg a menet...

Anyósodtól (és a kedves 19-estől, és a hasonlóan gondolkodóktól) csak annyit kérdeznék, mi lenne, ha a drága fiuk hererákja miatt nem lehetne vér szerinti unoka?

Ő rögtön nem selejt lenne, hanem szegény, támogatásra szoruló megtört férfi, és a meny akkor azért lehetne sz.r szemét, mert mondjuk nem ajnározza és sajnálja az "urát" eléggé... vagy bármi másért, az ilyen nő mindig talál indokot.

Anyóssal nem tudsz mit csinálni, ő Veled ellentétben egy valódi selejt, viszont én a férjemmel mindenképp beszélnék a helyedben (nem indulatból, hanem később, megnyugodva), már csak hogy tudjam, hogy más helyzetben sem számíthatok-e rá, mint "családfőre".

2015. aug. 8. 08:59
 32/49 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, hogy vagy,mit sikerült a férjeddel beszélni? Nagyon sajnálom, igazán szemét az anyósod és a férjed is sajnos,amiért nem állt ki melletted. Nekem a bátyám felesége meddő, ők is örökbe fogadtak,de sem nekem sem anyukámnak meg se fordult a fejünkben, hogy ne úgy szeressük, mintha vér szerinti gyerek lenne. Nagyon jó is a kapcsolatunk velük és a kicsivel is(ő az én drága keresztlányom:) Szívből kívánok neked és a kicsinek is sok boldogságot és erőt a nehézségek leküzdésére.
2015. aug. 8. 19:17
 33/49 A kérdező kommentje:

A férjem az anyjához költözött. Azt mondta, hogy neki az elsőszámú nő mindig az édesanyja marad.

Én meg kinyitottam az ajtót. Nem kell a feszültség a kislányom körül.

2015. aug. 9. 00:06
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy valójában milyen ember mellett éltél le majdnem egy évtizedet. Ilyen mentalitású férfi a kutyának sem fog kelleni, ne aggódj, jobb, hogy most szabadultál meg tőle. Anyós meg úgyis mindenkiben találna hibát, más majd másért lesz "selejt" a szemében...Megérdemelné mindkettő, hogy gyorsan "leselejteződjenek". Az élet hosszú távon kiegyenlít, vissza fogja kapni a férjed is, és az anyósod is ennek a magatartásnak a jutalmát, hidd el, csak a férjed fogja a rövidebbet húzni, mert neki még több van hátra, mikor rájön, hogy mit veszített...
2015. aug. 9. 07:03
 35/49 anonim ***** válasza:
97%

első számú nő az anyja???

Kérdező! Biztos nehéz most neked, de hidd el, később sokkal jobb lesz!

2015. aug. 10. 08:35
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálak,de jól tetted. Az anyósod is egy bunkó, de a férjedéert sem kár. MI az, hogy nem volt divat az örökbe fogadás. A nagypapámat is örökbe fogadta egy szerető normális család az 1930-as években. Majd találsz jobbat. Nehéz, de kitartás! :)
2015. aug. 10. 15:10
 37/49 anonim ***** válasza:
74%
Ez kamu? Atyaeg! Hat akkor ok ketten meg is erdemlik egymast. Sok boldogsagot neked es a lanyodnak!
2015. aug. 10. 16:03
 38/49 Rika001 válasza:
93%
két és fél éve vagyunk együtt az élettársammal, szerelmemmel, már az első hónapban az "anyósom " leordította a fejem ,hogy nem vagyok a fiához való és azóta is a párom exét paszírozná vissza az pedig csak olaj volt a tűzre mikor valahonnan megtudta , hogy egy komoly nőgyógyászati probléma miatt nem lehet gyermekem ( 16éves koromban állapították meg.) azóta is rühell csak nem tudom ,hogy fogadja ha örökbe fogadunk egy gyermeket... ui: Agresszív ember vagyok és biztos ,hogy meg is ütöttem volna a férjednek pedig nem az anyja mellé kellett volna állni egy ilyen helyzetben.... NAGYON JÓL TETTED HOGY ELKÜLDTED!!!
2015. aug. 12. 14:06
 39/49 anonim ***** válasza:
39%
Ezt as gyereket a nagyanyjának védenie kellene, pont ő támad rá, a férjed meg asszisztál.A férjed döntse el akar e apja lenni,ha igen akkor viselkedjen is úgy.
2015. aug. 13. 00:44
 40/49 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen egy bunkó anyóst jobb, hogy megszabadultatok tőle. Bár most nem lehet könnyű, de azért neked meg a kicsinek is sok boldogságot. :)
2015. aug. 13. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!