Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tehetek valamit, hogy el...

Tehetek valamit, hogy el fogadjanak?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Munkatársak voltunk és bár nős volt egymásba szerettünk. másfél évig szeretők voltunk, végül elmondta otthon, hogy mást szeret és összeköltöztünk.

Azóta hivatalosan is elvált és most várandós vagyok.

A szüleivel közös telken, de külön házba élünk.

A húga és a szülei a mai napig nem fogadtak el.

Próbálkoztam sok mindennel, voltam türelmes és próbáltam megbeszélni velük a dolgot. Párom volt feleséget nagyon szeretik, ha ott vagyunk mindig szóba kerül. Van 2 közös gyerekük szinte minden hétvégén a nagyszülőknél vannak. Engem megkértek, hogy az utca felőli kaput használjam, mert ha jön az ex nem szeretnék ha találkoznánk. Engem nem látnak a házukba szívesen, most nem dolgozok és szerettem volna át menni beszélgetni, kávézni, de mikor oda mentem kérdezték miért mentem, és én mondtam... erre apósom azt mondta, hogy sok dolguk van nem érnek most rá, este szóltak a párommak, hogy szóljon nekem, hogy ne menjek át egyedül napközben csak a párommal együtt.

2015. júl. 6. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
de a nőben is lehetett volna annyi emberség hogy nem kezd nős emberrel. De majd megtapasztalja a saját bőrén is, mikor ő marad egyedül a gyerekkel, hisz aki egyszer megtette az megteszi máskor is. És ne mondjátok hogy biztos nem mert szereti. Igen, elvileg a feleségét is szerette az elején, aztán megcsalta.
2015. júl. 6. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És itt az igazság.a 11 esnél. :) Egyébként kettes voltam.
2015. júl. 6. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem semmiképpen ne próbáld magad rájuk erőszakolni, akkor csak rosszabb lesz. semmi mást nem tudsz azon kívül hogy elfogadod a helyzetet és csendben maradsz. A párodnak ne tedd szóvá hogy beszéljen a szüleivel, mert ezt csak újabb támadásként vennék.

A szemükben szálka vagy és kész. Volt egy tökéletes(nek hitt) családjuk amit szétrobbantottál. Persze ehhez kellett a fiúk is, de a saját gyereküknek megbocsájtanak, másképp néznek rá. Ha falusi emberek akkor pedig kialakult véleményük van az "olyan nőkről" mint te. Ezen pláne nem tudsz változtatni.

Nem kell amúgy mindenkinek megfelelni. Engem első feleségként sem fogadnak el anyóspajtásék, pedig még csak másik párkapcsolata sem volt egyikőnknek sem, hogy azt mondhatnák én "rontottam el a Katikától pedig az milyen egy tünemény meny lett volna". Igaz ők kinézte egy hölgyikét a páromnak aki neki sose kellett volna, és ugye hát én nem ő vagyok.

A gyerekek csak tetézik az egészet, feltételezem így kevesebbet láthatják az unokákat, nyilván ez is a "te hibád". Arról nem is beszélve lehet a gyerekek lehet hogy megsínylették a válást stb. ami megint csak nem jó pont neked.

És kérdező gondold magad a helyükbe. Vagy kérdezd meg édesanyád/szüleid ő milyen lenne ha a ti családotokkal történne mindez (tehát te lennél az elhagyott, megcsalt nő)

Még annak is örülhetsz hogy azt mondták egyedül ne menj át, nem pedig azt egyáltalán ne menj át. És még azzal sem biztatlak hogy ha majd meglesz a gyerek akkor jobb lesz!

Igazságtalannak tűnik, mert mindenhez két ember kell. De a férjed a gyerekük ahogy fent írtam, te pedig egy betolakodó (egyenlőre?)

2015. júl. 6. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem ő dúlta fel a családot, hanem lehet, a család volt romlott, ezt nem tudhatjuk. Szerintem ne ekresd a társaságukat, teljesen fölösleges.
2015. júl. 6. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
gondolom, le leszek pontozva, de ha az én gyerekem csalta volna a házastársát, biztos kirakom a telkemről...úgyhogy kérdező és a kedves férjed örüljetek, hogy egyáltalán megtűrnek benneteket!
2015. júl. 6. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy -- persze nem ismerjük a pontos tulajdoni viszonyokat, de -- a nagyszülők helyében én a fiamat tettem volna ki a telkemről az új p**cikával, boldoguljanak, a volt menyem meg az unokáimmal maradhatott volna ott. Sőt az is lehet, hogy az unokák nevére írattam volna a házat.

No de ez mindegy is.

Egyébként tényleg igaz, hogy aki egyszer már megcsalta, otthagyta a feleségét két gyerekkel, az megteszi majd újra, ha esetleg elmúlik majd a rózsaszín köd és jönnek a problémák -- amint lesz megint egy szebb, fiatalabb és még gyerektelen kiscsaj.

2015. júl. 7. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

"Egyébként tényleg igaz, hogy aki egyszer már megcsalta, otthagyta a feleségét két gyerekkel, az megteszi majd újra, ha esetleg elmúlik majd a rózsaszín köd és jönnek a problémák -- amint lesz megint egy szebb, fiatalabb és még gyerektelen kiscsaj."

pontosan ez a baj a világgal! Mindenkinek bejön az új a szép mert az olyan varázslatos és nem látják hogy egy idő után az is ugyanolyan unott és rutinos lesz mint amiben most van. Ha szeretőkkel való etyepetyékre és a hazugságokra/kifogásokra szánt időt és energiát a kapcsolat "megjavítására" fordítanák nem lenne ennyi válás.

Persze nem tudhatjuk azt sem milyen volt a másik nő, milyen volt a viszonyuk hogy romlott meg a házasságuk stb.

Mondjuk én nem mondanám hogy a gyerekem kipaterolom a portáról, de új nőként sem szeretnék élni ott ahol előttem az előző családjával élt a párom (feltételezem addig ott élt az exnej meg az unokák)

2015. júl. 7. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem tehetsz semmit. Ez már csak rosszabb lesz.

Az előttem szólók mindent elmondtak, amivel egyet is értek.

És el is költöznék a helyedben, ilyen mérges környezetben én nem szívesen laknék.

2015. júl. 8. 13:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazából te még mindig csak a fiuk szeretője vagy, ahogy látom, hiába vélt el a feleségétől.

Veled a párod szülei nincsenek semmilyen kapcsolatban még ha gyereked nagyszülei is lesznek.

A helyzet nem tisztázott, átmenetinek tűnik nekik.

2015. júl. 19. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!