Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tehetek valamit, hogy el...

Tehetek valamit, hogy el fogadjanak?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Munkatársak voltunk és bár nős volt egymásba szerettünk. másfél évig szeretők voltunk, végül elmondta otthon, hogy mást szeret és összeköltöztünk.

Azóta hivatalosan is elvált és most várandós vagyok.

A szüleivel közös telken, de külön házba élünk.

A húga és a szülei a mai napig nem fogadtak el.

Próbálkoztam sok mindennel, voltam türelmes és próbáltam megbeszélni velük a dolgot. Párom volt feleséget nagyon szeretik, ha ott vagyunk mindig szóba kerül. Van 2 közös gyerekük szinte minden hétvégén a nagyszülőknél vannak. Engem megkértek, hogy az utca felőli kaput használjam, mert ha jön az ex nem szeretnék ha találkoznánk. Engem nem látnak a házukba szívesen, most nem dolgozok és szerettem volna át menni beszélgetni, kávézni, de mikor oda mentem kérdezték miért mentem, és én mondtam... erre apósom azt mondta, hogy sok dolguk van nem érnek most rá, este szóltak a párommak, hogy szóljon nekem, hogy ne menjek át egyedül napközben csak a párommal együtt.

2015. júl. 6. 12:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem tehetsz semmit. Barátkozz másokkal!
2015. júl. 6. 12:29
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha eddig nem fogadtak el,már nem fognak. Számukra te az vagy,aki szétverte a családot,és külön választotta a gyerekektől a szüleiket.Ez csak fokozódni fog amikor megszületik a közös gyerek.
2015. júl. 6. 12:30
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

1.5 évig szeretők voltatok...mit gondolsz? tönkretettél egy családot, igaz ehhez a párod is kellett, hogy benne legyen, de akkor is te vagy a gonosz a történetben...

ha mondjuk a tesóm barátnője lennél én sem látnálak szívesen...mondjuk onnantól a tesómról is meg lenne a véleményem, hisz belement, de mégis te lettél volna a szeretője...

szóval én bizonyos fokon megértem a hozzáállásukat...

ezen talán nem is tudsz változtatni...

22F

2015. júl. 6. 12:46
 4/19 anonim ***** válasza:
98%

Ilyen szituációban oda sem költöztem volna. Eleve nem kezdtem volna viszonyt nős/férjezett emberrel. Ezt nem kioktatásképp mondom, hanem mert én ezt így látom helyesnek. Ne miattam legyen válás, stb. A nagyszülők szemében te mindig is az leszel, aki nem tisztességesen jutott hozzá a férjéhez. Szétszedtél egy családot. Teljesen mindegy ki volt a kezdeményező, de te mondhattál volna nemet is.

Egyszer volt egy nagy szerelmem egy nős férfi, igaz akkor már ők a feleségével nem is nagyon beszéltek egymással, fiuk is már fejezte az egyetemet, a férfi is szerelmes volt belém, akkor én nemet mondtam a kapcsolatra, mert nem szerettem volna hasonló szituációt mint a tiéd most.

2015. júl. 6. 12:50
 5/19 anonim ***** válasza:
9%

"igaz ehhez a párod is kellett, hogy benne legyen, de akkor is te vagy a gonosz a történetben..."

???

2015. júl. 6. 13:17
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Most már hiába írjátok,hogy nem kellett volna belemenni ilyen dologba, már késő, megtörtént és nem lehet visszafordítani.

Annyit azért tehetsz,hogy ha lehetőségetek van, elköltöztök onnan. Biztosan nagyon rosszul esik,hogy így bánnak veled,plusz nem lehet jó látni sem a régi feleséget, pláne biztos vagyok benne,hogy a gyereked is megsínylené a dolgokat...

A nagyszülőkön nem fogsz tudni változtatni.

2015. júl. 6. 13:19
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
#5: úgy értem, hogy a család szemében...ő volt aki elcsábította a férfit a nő mellől és tönkretette a kapcsolatot...azaz itt már családról van szó...
2015. júl. 6. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát figyelj, ha az én fiam családját dúltad volna fel, én se szeretnélek akár mit csinálnál, főleg úgy hogy volt két gyerek is. Igazából szerintem nem is számíthattál másra.
2015. júl. 6. 13:47
 9/19 anonim ***** válasza:
42%

Nem dúlta fel a családot.

Amikor két fél összeházasodik, ott áll egy nő, aki örök hűséget fogad a férfinak, és egy férfi, aki örök hűséget fogad egy nőnek. Nem egy nő áll ott, egy férfi, meg az egész ország összes nője, hogy "ígérem, nem csábítom el a Bélát". A Béla ígéri meg, hogy akárki is csábítja, nemet mond. A saját családját tette tönkre. A Bélától függött minden.

2015. júl. 6. 14:00
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, de aki vállalja a ringyó szerepét, számoljon a következményekkel is! ;)
2015. júl. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!