Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Idegbetegség? Bántalmak? Mit...

Idegbetegség? Bántalmak? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmondom a helyzetet.

A páromnak az apja idegbeteg,ezt vizsgálatok igazolják.

És az utóbbi időben elég durván viselkedik,bántalmazza az ,,anyósomat" is.

Voltak egy pszichiáternél,aki írt fel neki egy gyógyszert.

Most az a probléma,hogy 100%-ban valószínűnek tartjuk a párommal,hogy a pszichiáternek nem számolt be az ,,anyós" erről,hogy bántalmazza is őt a férje. Ezért azt gondolja az orvos hogy egy gyógyszer segíthet rajta.

A gyógyszernek péntekig hatni kellene.

Ma viszont elkezdett hisztizni egy dolog miatt,üvöltözni torkaszakadtából,mert elégedetlen éppen a párom munkájával,(mindig a kifogást keresi),én megvédtem a páromat,és nekem akart jönni,tehát meg is ütött volna,ha a párom nem véd meg előle.

Nagyon megijedtem,rettegek tőle,az ,,anyós" is fél tőle,de be van fenyítve,ezért fél,és nem mondja el ezeket a dolgokat az orvosnak.

Milyen jogon akar ő engem bántani? Mikor semmi rosszat nem követtem el? Hogy jön ő ehhez? Ez már túl megy minden határon. A párommal arra gondoltunk,hogy holnap elmegyünk a háziorvoshoz,és elmondjuk neki ezt a problémát,megkérdezzük mit tegyünk most?

A párom és én szerintem az apjának a pszichiátriai klinikán volna a helye,mivel már az egész család rettegésben él,nincs az embernek nyugta tőle.

Így nem lehet élni! :-(

Mit gondoltok erről?

Szerintetek el lehet érni azt,hogy bezárják a pszichiátriára?

Persze a dolog összetettebb egy kicsit,mivel pánikrohama is volt már nem egyszer.

Várom a válaszokat!

Minden válasz segítség!

Köszönöm

2014. ápr. 13. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Szóval a papát el akarjátok takarítani az útból. Nem a gyógyítását hanem a bezárását hangsúlyozod.
2014. ápr. 13. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze,mert idegbeteg,és nem fogom megvárni,míg agyonver engem vagy valakit a családban.

Ha ilyen helyzetben lennél,akkor egy picit tolerálnád magad. Légyszíves inkább ne válaszolj tovább.

2014. ápr. 13. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért használsz olyan szavakat amikről fogalmad sincs hogy mit jelentenek.
2014. ápr. 13. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként gondolom az ő házában laktok.
2014. ápr. 13. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Költözzetek el onnan a pároddal, aztán hagyjátok az öregeket a francba!
2014. ápr. 13. 21:51
 6/8 omba ***** válasza:
89%

Jó ötlet a háziorvos, valószínűleg tudja, mi az ellátási pálya ilyenkor. A probléma az lesz, ha após nem lesz hajlandó rá, vagy nem is szedi a gyógyszereit.

Normális pillanati vannak azért?

2014. ápr. 13. 22:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Külön lakunk egyébként,de ez is az anyós háza.

Nincs hova mennünk,max.albérletbe tudnánk.

2014. ápr. 14. 07:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen vannak normális pillanatai is,de önkéntesen nem hiszem,hogy elmenne egy pszichiátriára. De ha az orvos úgy dönt,hogy be kell vitetni,akkor hiába fog ellenkezni.
2014. ápr. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!