Normális az olyan szülő, aki ha nem teszi le a gyerek a telefont, kiveszi a kezéből, és széttöri?
Figyelt kérdés
Szóval a gyerek nyomkodja az oksoteóját, és a szülő kéri, hogy ne csinálja. A gyerek folytatja, a szülő megint kéri, azt mondja a gyerek, hogy nem, és a szülő kikapja a kezéből, és szét töri a földön.
Normális? Kinek ártott az a telefon?
2014. jan. 7. 20:28
1/23 anonim válasza:
Te is az Életem értelmeit nézted a Comedy Centrálon? Jó kis sorozat, mi? Hát igen, Michael Kyle nagyon kemény szülő, szerencsére csak egy vígjáték-szereplő, az nem egy reality show :DD
2/23 anonim válasza:
Ebből legalább megtanulja, hogy ki a családban a főnök.
3/23 anonim válasza:
Velem apám csinálta ugyanezt, csak a rádióval. Inkább magát törte volna szét.:S
4/23 anonim válasza:
amúgy ez miért jó? pár évvel később úgyis vesznek neki újat.
5/23 anonim válasza:
A szülőt okolom, de amiatt, mert korábban nem épített ki egy egészséges szülő-gyerek kapcsolatot, amely barátságon alapul. Ennek lett a következménye a durvasága.
A szülő akár egy seprűt és a földhöz csaphatott volna, tehát ez a kérdés: "Kinek ártott az a telefon?" szerintem alaptalan.
6/23 anonim válasza:
Én is felteszek egy kérdést: normális az olyan gyerek, aki ha a szülő kéri, hogy ne csinálja folytatja, mintha nem is hozzá beszélnének?
7/23 anonim válasza:
Nyilván ő vette a gyereknek a telefont. Most meg széttöri... Hát...
Mondjuk elég lett volna ha csak kiveszi a kezéből és pont.
8/23 anonim válasza:
Ha szülő lennék, valószínűleg ebben a helyzetben én is ezt csinálnám.
9/23 anonim válasza:
te nem fogadtál szót..."Neveld a gyereked a neki megfelelő módon"Neked a szép szavak nem segítettek,erre felfigyelsz...ha ők vették pláne...bár elég jól álltok,ha nem mérlegelt..
10/23 anonim válasza:
Néha szívem szerint én is ezt csinálnám egyesek nyamvadt telefonjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!