Normális az olyan szülő, aki ha nem teszi le a gyerek a telefont, kiveszi a kezéből, és széttöri?
Figyelt kérdés
Szóval a gyerek nyomkodja az oksoteóját, és a szülő kéri, hogy ne csinálja. A gyerek folytatja, a szülő megint kéri, azt mondja a gyerek, hogy nem, és a szülő kikapja a kezéből, és szét töri a földön.
Normális? Kinek ártott az a telefon?
2014. jan. 7. 20:28
21/23 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja apám! Én a barátommal beszéltem telón, és apám bekiabált, "nem fogom kifizetni a számládat!", pedig a barátom hívott.
22/23 anonim válasza:
Hiába a nevelés, ha a "gyerek" azt a korszakát éli. Én már csak tudom, van hogy a tündéri aranyos kisgyerek, 1-2 év alatt teljesen ki tud fordulni magából. Ez, hogy nem figyel oda arra amit mondanak neki, hát hallottam/láttam már ennél kacifántosabb eseteket is jólnevelt gyerekeknél. Nem mindig a szülőt kell hibáztatni, vannak átmeneti korszakok a gyerek életében mikor nehezebben kezelhető. Amúgy szerintem normálisnak is lehet mondani ezt a a reakciót, ez nagyon helyzet függő. Lehet én is ezt tenném hirtelen felindulásból és meg is érdemelné...viszont én nem vennék utána neki másik telefont, na ezzel lehet rontani még jobban a szitun ha 2 nap múlva kap másikat. Örüljön az a gyerek, hogy nem kevertek le neki egy jó nagyot. Legalábbis én lehet inkább azt tettem volna, ha ennyire les(z)arja a gyerek amit mondok, lehet legközelebb nem lenne rá példa.
23/23 anonim válasza:
Ha nem is normális szerintem érthető reakció a szülő részéről, bár furcsállom hogy a gyerek ennyire nem tiszteli, hogy miközben az hossz beszél ő a telefonját nyomogatja.
Én nem törném össze (minek hisz úgyis újjat kell venni) de biztos hogy vagy a telefont nem látná viszont egy darabig vagy a netet korlátoznám. Plussz kapna egy kis munkát, sok gyerek megveszik itt jódolgában, egy kis lapátolásba vagy porszívózásba még nem halt bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!