Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi erről a véleményetek?

Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

A vőlegényem nem szeret a szüleimhez jönni, én ezt elfogadtam, így egyedül megyek látogatóba, max ha valami esemény van, akkor tart velem. Ezt a szüleim is elfogadták, nem hisztiznek miatta.

Viszont a párom állandóan azt kérdezgeti, hogy az ő anyjához mikor megyünk, holott tudja nagyon jól, hogy a szombatok 80%-ában dolgoznom kell, a házimunkával is van dolgom, azt az egy szabad napomat pedig szeretném nyugalomban eltölteni. Nincs semmi bajom egyébként az anyjával, tündéri nő, de még mindig tutujgatja a páromat, illetve folyton veszekednek valami apróság miatt, nekem meg már hallgatni is fárasztó... Úgy vagyok vele menjen nyugodtan, de én inkább kihagynám.

Hamarosan névnapja lesz a páromnak, és arra gondoltam, hogy elmehetnénk hármasban étterembe vagy cukrászdába, utána mozi, vásárlás, stb, mivel éjszakás így nem lesz hosszú a napunk.

Erre kitalálta, hogy hát de az anyja akar főzni, meg nem akar beutazni a városba (annak ellenére hogy semmi dolga otthon, se máshol), menjünk el mi hozzá... Oké, hogy az ő névnapja, de én ezt akkor sem tartom fairnek.

Erre azt mondta a párom, hogy én milyen önző vagyok, mert az anyja már ott sírt a telefonba, hogy én sose megyek, csak a párom... Esküszöm nem értem, miért nem jön akkor ő?

2015. jún. 23. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Így jár az, aki férfi helyett egy hisztis gyereket választ párjául. Nem fog változni a helyzet. Ő anyuci pici fia. Tipikus eset. Te meg puffoghatsz a következő 20-30 évben emiatt. Sok boldogságot!
2015. jún. 23. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

és válaszként sose mondod neki, hogy ő sem megy a te szüleidhez? még egyszer sem kérdezted meg, hogy miért vár el olyasmit, amit ő maga nem tesz meg?

vagy mind a ketten mentek a másik szüleihez, vagy egyikőtök sem, csak a jeles alkalmakkor. tényleg nem értem, miért problémázik ezen, ez teljesen igazságtalan a részéről.

2015. jún. 23. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Igazából itt az a kérdés, hogy az anyja most miért hisztizik ennyire ezen? A párom gondolom csak sajnálja, hogy sírt a telefonba, mert én nem megyek... Ha ekkora problémát jelent ez neki, akkor miért nem jön ő el hozzánk?

Persze, hogy mondtam neki, hogy ha ő se jön az én szüleimhez, akkor miattam miért megy a hiszti? De ezt a párom se tudja...

2015. jún. 23. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
A párod, meg anyád egy érzelmi zsarnok, már bocs. De kétélű ez a fegyver...
2015. jún. 23. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
#4! nem a te anyád! A párod anyja. sry
2015. jún. 23. 21:04
 6/7 Bea~ ***** válasza:
96%
Te komolyan le akarod élni az életed egy ilyen emberrel????Ez egy önző dög!A te szüleid le vannak tojva,de az ő anyucikájának mindent!Te meg még véded,hogy az anyja sír meg miért hisztizik?!A vőlegényed meg veled hiszitek,hogy az ő akarata érvényesüljön.Szerintem az ilyen ember mindíg ilyen is marad,szabadulj meg tőle minél hamarabb!Mi lesz később? Mondjuk ha szüleitek ápolásra szorulnak esetleg?Ha az ő an yjáról lenne szó akkor odavinné és jaj neked ha nem lesed minden óhaját,de ha a te szüleid akkor oldják meg ahogy akarják vagy betuszakoltatja veled valami elfekvőbe!
2015. jún. 23. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

A párod tényleg egy önző dög, akinek az anyja fontosabb, mint te. És normális családban tényleg oda-vissza kellene működnie a találkozásoknak, és azt sem tartom fairnek, hogy nem képes egyedül elmenni egy olyan napon, amikor te úgyis dolgozol, miért az egyetlen szabadnapot kellene erre felhasználni? Inkább örülni kellene azoknak a vasárnapoknak és kettesben tölteni...

Egy kapcsolat halála az, ahol az utolsó szabad percet is a szülőkre pazarolják el, nem egymásra.

A jelenlegi esetre viszont azt mondom: oké hiszti - de tényleg a párod névnapja, döntse el ő mit csináltok. Ezt meg tudom érteni, mert ha belegondolsz, ha a te névnapodon a te édesanyád ajánlaná fel, hogy a kedvenc sütidet süti és látogassátok meg, lehet hogy inkább te is oda szeretnél menni, mint cukrászdába :)

2015. jún. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!