Folyton kiszúrnak velünk, mert türelmetlenek, kezd elegem lenni! Mit tegyek?
Tudják a címünket és hogy én otthonról dolgozok, tehát elég sokat vagyok tényleg itthon ezért én szoktam a netes rendelős dolgokat is intézni meg átvenni.
Jó indulatú vagyok és segítettem rendelni (utánvétes szóval még pénzt se buknak) alkatrészt nekik. De 5x megkérdeztem hogy biztos kell, igen, oké, megrendeltem. Azért a netes rendelések szerintem ti is tudjátok hogy munkanapokban van mérve és nem mindig 1-2 nap hanem 1-2 hét. Nos eltelt 5 munkanap, ebbe volt hétvége ugye ami miatt többnek tűnik de a lényeg hogy kiakadtak hogy mennyi idő és így már nem kell. Megérteném esetleg ha ki lenne előre fizetve vagy sürgős lenne. De nem! Csak szimplán nem tudnak várni! Azóta engem basztatnak hogy mi van már (beszélni természetesen nem akarnak az áruházzal mivel én nem tudok, nem tudom igazolni magam - férfi névre lett rendelve).Neki nem kell haptákba állnia, átvenni se semmi...
Ezt egyszer már eljátszották, akkor a saját rendelésünkbe vettük be az övékét is ami kellett, de mivel külföldről jött ezért 1 hónap is volt, 2 hét után: nem kell már inkább.
Ez van akkor is ha megkérik a páromat hogy az autójukhoz kell időpont ahhoz a szerelőhöz akihez mi is járunk, oké párom kért időpontot és csesztek elmenni mert 1000Ft-tal drágább mint amit ő neten szerelő megnézett. Először mi is ott voltunk, akkor meg ki voltak akadva hogy nekünk miért jár kedvezmény nekik meg nem. Aki sokszor megy, annak jár egy idő után stb.
Mondjuk én a kaján kívül midnent a neten veszek meg, de azt még én sem értem, hogy miért nem lehet tudni, hogy mikor jön meg? Vagy az aliról rendelgetsz nekik, mert azt tényleg nem lehet tudni, de minden más normális webáruház olyan, hogy ki van írva, hogy raktáron van-e, hány nap alatt várható, feladáskor írnak/hívnak, hogy mikor érkezik... Angoloktól is rendelek rendszeresen egy héten belül az is itt van...
Tájékoztatod őket rendesen, hogy mennyi idő, mert "azt hitték egy-két nap" és akkor egy hónapot várni kell leírásból nem így tűnik.
Meg ne Kínából rendelj, akkor nem kell annyit várni és mindig pontosan tudni fogod, hogy mennyi idő alatt érkezik és épp hol jár.
Csak időintervallum van megadva: 2-5 munkanap pl. a legutóbbinál. Az elsőnél meg meg volt adva hogy 20 munkanap is lehet, de kapok mindig emailt pár nap múlva hogy mikor lesz a pontos.
De Ebayről is szoktam, ott is csak két időpont van megadva hogy azok között.
Mindig pontosan mondtam nekik hogy ennyi munkanap kb, de nem értik meg hogy munkanap abba nincs hétvége és az 5 munkanap az 7 nap egy hétvégével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!