Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy fogadjam el hogy párom...

Hogy fogadjam el hogy párom anyukája utál?

Figyelt kérdés
Nem normális a nő, párom szerint sem. Annyi mindennel bánt ok nèlkül, hogy kevès lenne a hely leírni. Beszèlni vele felesleges, mindenben a hibát keresi. Már olyan messzesègekbe is elment, amire már tènyleg nem lehet mit mondani. Minden pár hònapja tart, amióta egy règi barátnője ismèt felbukkant, azelőtt oda volt èrtem. Mindenki mással a családból jóban vagyok. Párom ès az ő apukája szerint a barátnő az oka mindennek, de ez nem vìgasztal. A lènyeg amièrt ìrok az, hogy szeretnèm magam ezen tùltenni ha lehet, de nem tudom hogyan. Nagyon megvisel, mert ok nèlkül bánt ès sajnos nagyon èrzekeny vagyok. Már megváltoztattam a számom, hogy ne tudjon elèrni. Én azt szerettem volna ha jóban vagyunk. Párommal is sokszor szívtelen. Tudom hogy őt megváltoztatni nem tudom, de akkor így hogyan tovább? Nagyon szarul èrzem magam.
2015. jún. 11. 10:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy eddig is ugyan így érzett irántad, csak képmutatóskodott. A barátnőben szövetségesre lelt, mert a többiekkel jóban vagy.

Tévedésben vagy, ha azt hiszed, attól lesztek rossz család, ha te nem tudsz változtatni a helyzeten. Az ő viselkedése az, ami már most megmérgezi a családi hangulatot, kapcsolatokat.

Az ilyen fokú szemétkedésnek az oka szinte mindig az "elloptadapicifiát" szindróma. Elengedésre képtelen, birtokló szülő. Meg kell szakítani vele a kapcsolatot, hogy a férjed le tudjon válni és ne mérgezze mé a házasságotokat. Márvaz is sokat elmond, h szóba áll az anyjával azok utn, h így viselkedik veled.

Elzárkózik a probléma megoldás elől, nincs mit tenni...

2015. jún. 12. 11:38
 12/14 omba ***** válasza:
"Idèn üzent, hogy nem akarja hogy èn vagy a párom felköszöntsük" - itt a megoldás... szépen lassan felejtsétek el, hogy létezik.
2015. jún. 12. 12:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem fog vàltozni, ùgyhogy ezt fogom tenni, figyelmen kívül hagyom. Nem tudom milyen messze kèpes elmenni, azért arra leszek, de igyekszem túl lenni rajta. Megbocsátani nem tudok, bízni sem, ùgyhogy csak az marad hogy elkerülöm.
2015. jún. 14. 22:21
 14/14 A kérdező kommentje:
...azèrt arra kívàncsi leszek...(ezt rosszul írtam, bocsi)
2015. jún. 14. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!