Szerintetek az anyósom és apósom el fog fogadni?
végre jól odamondogathatsz valakinek, semmi köze ennek a rasszizmushoz, ennek csak a kultúrális eltérésekhez van köze.
Irhattam volna épp ezt sztoriban szereplő koreai fiúnak csereszabatosan, vagy egy japán-amerikai párosnak vagy akár - mert még akár ez is gondot okozhat idönként - egy városi vs falusi párnak. Semmi köze ennek a rasszizmushoz és gyengeelméjü vagy túl felületes olvasó vagy ahhoz, hogy ezt megértsd.
Engem a sztoriból csak a választás érdekel, hogy miért. Nincs vele bajom, semmi. Ö dolga. De a tömegböl miért őt? Mi hajtotta efelé a döntés felé? Ezt neki végig kéne gondolnia, bármilyen hihetelen számodra vagy akár a kérdező számára.
A barátnője férje űrhajós, a másik barátnője férje plasztikai sebész. Az övé sem lesz hétköznapi, koreai lesz. Erről is lehet beszélni a facebookon. Vagy itt, hisz ő van a központban máris. Azon aggódunk itt többen hogy vajon elfogadják e vagy sem. Ez a téma nem lenne ha a kiszemelt valamiben különleges, eltérő a - mi szemünkben - megszokottól. Mielött nekemesnél, az ő szemében is az, hisz ha nem igy látná nem tette volna fel a kérdést.
És most őszintén, a fenti kérdésre tudja bárki a választ? Ez ki fog derülni abban a pillanatban ahogy megismerkedik a szülökkel. Ezt mindenki tudja, hogy válasz csak akkor lesz. Még a kérdező is.
Mégis, akkor mi értelme ennek a topicnak? Azon kivül hogy foglalkozzunk a kérdezővel és az ő életével?
Ha még mélyebbre követem ezt a fonalat akkor rá kell jöjjek, hogy igazad van, van itt rasszista, de bármilyen hihetetlen is neked az nem én vagyok.
OFF: Nem igazan ertem, az utolso valasz hogy tartozik a kerdeshez.
ON: Nekem angol baratom van, az o szulei nagyon aranyosak velem, elfogadnak, de szerintem ez nem attol fugg, hogy milyen nemzetisegu. Ismerek mas magyar-nem magyar part, ahol nincs ugyanilyen elfogadas. Ez a szuloktol fugg
Hát nehéz jó tanácsot adni, de azért megpróbálok. Szóval szerintem:
록 스탁 앤 투 스모킹 배럴즈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!