Szerintetek az anyósom és apósom el fog fogadni?
Szerintem ne aggódj. Ha normálisak a szülei elfogadnak. Ettől ugyanúgy tarthatnál akkor is, ha magyar lenne. Ha azt látják, hogy szereted és normális vagy, megbízható, tisztelettudó velük, akkor szerintem egyáltalán nem lesz baj.
Ha meg mégis, az az ő szegénységi bizonyítványuk, nem? De miért nem kérdezed meg a barátodat, hogy mire készülj?
kb tökmindegy és ne is csinálj semmit. Legyél saját magad, anyós-após kedvéért nem lehet egy életen át színházat játszani, előbb-utóbb úgyis besokallnál.
Tehát ha elfogadnak, ha nem, te a fiúkkal vagy, neki kell téged szeretnie, elfogadnia, nem a szülőknek.
a barátod mit mond, milyenek a szülei? mutatott már be lányt otthon?
szerintem értékelni fogják, hogy beszéled a nyelvüket. de nehéz megmondani, hogyan viszonyulnak majd hozzád.
Az én párom anyukája, csak rámnézett és azóta utál...és mi európaiak vagyunk, szóval hidd ez ez nem ettől függ. Ha normálisak nem lesz baj.
Ettől függetlenül mi már 5 éve együtt vagyunk. A második hónapban mutatott be neki.
Most meg ne izgulj ezen. Nem tudhatod elore. Csak viselkedj termeszetesen, nem lesz baj.
Majd akkor aggodj ha valoban nem kedvelnek majd. Elore felesleges a rosszra gondolni.
Azon studírozom, hogy ott van az orrod elött több millió férfi... akikkel a párkapcsolatot egy meló fenntartani, mert ez egy munka is, lássuk be. És még a legjobb választással is lesznek súrlódások, ez is biztos.
Erre te odamész és kiválasztod a tömegböl a koreait. Ettöl ügy gondolod te leszel különleges, azért teszed? Vagy igy biztosan lesz izgalom és dráma? A dráma előszele már megvan, itt tördeled a kezed, hogy a szülök mit szólnak majd az európai lányhoz.
Ez nem rasszizmus, ne értd félre, csak hogy nem kéne neked elgondolkodni ezen? Vagy a srácnak? Hogy vajon miért pont én?
A párkapcsolat olyan törékeny dolog, akkora meló a helyén tartani, hogy tényleg sokan belefáradnak. Megfelelni a barátainak, a szüleinek, a rokonainak, stb. Erre jössz te és ezt a már alapjaiban is bonyolult dolgot megfejeled azzal hogy kiválasztasz egy teljesen más kultúrában nevelkedett fiút, az ő barátait és az ő szüleit.
Ez igy még izgalmasabb? Mi vagy te, egy drámakirálynő?
Még egy gondolat.. tételezzük fel hogy ennek ellenére minden kerek lesz. Másoknak még akkor sem sikerül ha egymás szájában nőttek fel, de tegyük fel nektek igen. Elfogad mindenki mindenkit, nincs súrlódás, minden okés.
Nem fogsz unatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!