Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadok ki azért, ha...

Jogosan akadok ki azért, ha az anyósom odaadogatja a gyerekeink cuccait és édességeit a másik fia gyermekeinek? Hogyan állítsuk le?

Figyelt kérdés

Együtt lakunk, ezért nem megoldható, hogy zárjam ki a házból...

Egész nap otthon van, mert munkanélküli és utóbbi időben sokat vigyáz a sógorom gyermekeire. Én még gyed-en vagyok a legkisebb gyermekemmel, de elég sokat vagyunk házon kívül és ezalatt az idő alatt anyósom rendezkedik.

Eddig úgy csináltam, hogy havi 2 alkalommal volt nagy bevásárlás, akkor megvettem a joghurtot, túrórudit, csokit 2 hétre a gyerekeknek. Most már semmit nem tudok előre megvenni, mert azt biztos odaadja a többi unokának. Már a gyerekek játékait sem tatja tiszteletben.

Mondtuk neki már szépen és csúnyán, de semmi hatása. Még ő van megsértve, hogy ami a fiáé az az övé is és ami az övé az a többi unokájáé is...

2015. máj. 20. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
97%

én azt javaslom, hogy amit nem kell hűtőben tárolni, azt tedd be egy szatyorba, azt meg a hálószobátokban rejtsd el(ruhák/ágynemű közé)

gondolom a kedves mama nem turkál ott is.

így megveheted előre , de nem is piszkál hozzá anyós.

és én biztos megmondanám neki, hogy ne az én pénzemen játsza a jótékony nagymamát... ha annyira csokit akar adni a többi unokájának, menjen el a boltba és vegyen nekik.

oké, hogy nem a te anyukád, de igenis van beleszólásod, hogyhogy elajándékozza azt amit saját célra vettél.

és gondolom hogy gyeden vagy, nem vet fel titeket sem a pénz.. ha megveszel ilyesmit akkor alap hogy a gyerekeidnek szánod, nem a sógornőd gyerekének..vegyen neki az ő anyja

bocsi de felháborít, hogy anyósod nemhogy örülne hogy ott lakhat veletek, ellátjátok, de még dézsmálja meg "lopkodja" a kaját amit a gyerekednek veszel.

nagyon aranyos, hogy egyik unokája elől elveszi a csokiját és odaadja a másik unokájának.

2015. máj. 20. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Költözzetek el, akkor nem tud majd a cuccaitok közt turkálni. Még gyerek nélkül sem egészséges az anyóséknál lakni. Több gyerekkel meg főleg nem.
2015. máj. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!