Hogyan adjuk elő, hogy mi komolyan gondoljuk a kapcsolatot?
Adott egy ház, tulajdonos én vagyok, haszonélvező nem, hanem szüleim. Párommal több mint egy éve együtt vagyunk, de sajnos nem egy városban. Úgy alakult, hogy fel kell mondania a jelenlegi munkahelyén. S mivel közösen tervezünk, inkább az én városomban keresne. Így szóba jött az is bekoltozunk a házba, mivel ez a legkezenfekvobb. Azonban elsősorban édesanyám nem szivleli párom(nem hozzám való, betegség is boki szemét, nem jóképű stb)
, szeretnénk előadni neki, hogy komolyan gondoljuk és szeretnénk bekoltozni az üres házikóba.
elvisz..."
Az üzenet szövege: Nagyon felszínes embernek tartalak. A párom szerencsére gyógyuló tendenciát vett, és szégyen de nem a nyugati orvosoknak köszönhetően. Sosem gondolt arra, hogy eltartassa magát, én egy nagyon szorgalmas embernek tartom. Nem ő erőlteti a költözést, én szeretném ha végre komolyabbra fordulna a kapcsolat. Fiatalok vagyunk? Lehet, de nem akarok 38 év körül szülni mert manapság ez a trendi, mert karriert és pénzt kell halmozni. Én egy érzelmeken alapuló emberi lény vagyok, aki józan ésszel és tiszta szívvel el, s ha valakik szeretik egymást, akkor megoldjak, függetlenül a társadalmi helyzettől. Alapjáraton a családomat összetartonak mondom, anyám sem a saját lában alapított anno családot, mindenben segítségére voltak nagyszüleim. Szeretem anyám, de sosem értem meg, miért ilyen felszínes sokszor. És például miért tesz olyan kijelentést hogy mégis mit eszek rajta? (kullemet szidja állandóan)
A betegségből kifolyólag, az egy év alatt nagyon sokszor voltunk együtt, rendszeresen jött/jön hozzám, ami ugye szinten pénzbe kerül.. Nem járunk szórakozni, maximum egy hónapban egyszer, szűk baráti körben összeülünk.
ő is otthon él?
szerintem keressen munkát a városotokban(még otthonról)
és ha lesz valami, akkor költözzön csak. mert így a semmire tényleg elég gáz, főleg ha a szüleid nem rajonganak érte, ez nem sokat dob most rajta.
gondolom oka van, hogy otthon élsz, pedig van egy házad. és már nem azért de nyomod itt a szöveget hogy anyukád is a nagyszüleid költségén vállalt gyereket, nem önállósodot..
ennyi erővel te is mert az ő általuk vett házba akarsz beköltözni..
de ezt hagyjuk is.
javaslom hogy először te költözz oda a házadba. azt biztos megengedik mivel neked vették.
utána ha eltelik pár hónap
-látják hogy fent tudod tartani, boldogulsz
-addigra lehet a pasid is talál munkát a te városodban.
és megkérdezed majd akkor a szüleidet, hogy odaköltözhet -e, mert mostmár a munkája is odaköti. meg könnyebb dolgotok lesz 2 fizetésből fenttartani.. akkor biztos áldásukat adják majd.
de most a semmire ketten odaköltözni tényleg butaság lenne
egyébként biztos súlyos betegség lehetett, ha dolgozni nem tudott, de Ő utazgatott közben hozzád
A haszonélvezö rendelezik azzal az ingatlan használatával, amire ez a joga vonatkozik, és ebböl akár a tulajdonost is kizárhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!