Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok, apósok! Ha a fiatok...

Anyósok, apósok! Ha a fiatok rúg fel (főleg megcsalásra gondolok) egy kapcsolatot, hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Az exem nagyon csúnyám megcsalt, én erre otthagytam. Pár nap múlva anyóst felhívtam, hogy elbúcsúzzam, mert jóban voltunk. Nem akartam részletezni a dolgokat, de addig-addig kérdezte, míg kinyögtem, hogy megcsalt, de el ne mondja a fiának, mert ez a kettőnk dolga.

Anyósék azonnal panaszkodtak a fiuknak, aki utána életveszélyesen megfenyegetett ha még egyszer beszélni merek a szüleivel.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy van olyan anyós, após, aki rájött, hogy egy ilyen megcsalós/hazudós fia van és milyen rondán bánt a barátnőjével...ilyenkor mi zajlik le bennetek? Csak simán elfogadjátok? Vagy bebeszélitek magatoknak, hogy milyen jó fiam is van nekem? Vagy inkább becsukjátok a fületeket?

Onnan jutott eszembe a kérdés, hogy a családomban ugyanez történt meg fordítva, a nővérem rúgott fel elég mocskosan egy kapcsolatot (gyerek is van, szóval a kapcsolattartás megmaradt) és a szüleink és én akkor sem, azóta sem tudjuk elfogadni nővérem viselkedését, mert mi nem ilyen elveket vallunk. És bár ugyanúgy szeretjük és támogatjuk a nővéremet, de azóta valami eltört és véglegesen megváltozott. Nekem már saját családom van, de a mai napig gyarkan eszembe jut, hogyan tudott ilyet tenni a nővérem, akivel együtt nőttem fel és a mai napig a fejére olvasom a hülyeségét, ha szóba kerül.

Ezzel szemben a pasik esetében, több ilyen megcsalós pasit ismerek és a szülei meg istenítik, milyen jó gyerek is ő...

2014. jún. 11. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azok akik istenítik a fiukat azok nem ismerik be a hibát azt mondják, h biztos oka volt rá.

Azok akik istenítik , de beismerik a hibát azok meg úgy lapulnak mintt az itteni anyósok most.

Bár itt csak a megbántott, kitagadott sajnálnivaló menyek vannak legtöbbször. Valószínű nálatok lekorholták a volt párodat azért ilyen állat

2014. jún. 11. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt...

Mi esküvő előtt állunk. HA a párom miatt szakítanánk anyósom biztosan kiakadna rá, jól megmondaná a véleményét, ahogyan apósom is.

Ők nagyon korrektek velem, biztosan nem hagynák szó nélkül a dolgot.

2014. jún. 16. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!