Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleslegesen kértem bocsánatot?

Feleslegesen kértem bocsánatot?

Figyelt kérdés

Bocsanatot kertem levélben anyósoméktól egy olyan dolog miatt, ami miatt én nem éreztem, hogy kellett volna. A ferjem kedvéért es a bekulesért tettem, mert csúnyán osszevesztunk miatta.

Ez a dolog az, hogy az egyik ismerősömmel leveleztunk es panaszkodtam az anyosekrol, amit ők utólag elolvastak. Most átgondolva, úgy érzem hiba volt. Szerintetek, most úgy néznek rám, mint aki mindenért majd megalázkodik?

2015. máj. 12. 22:08
1 2
 11/17 omba ***** válasza:
100%
A férjed szerepe ebben eléggé lesújtó...
2015. máj. 13. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Pedig a jó kapcsolat egyik alappillére az őszinteség. Én eléggé le lennék taglózva ha kiderülne a feleségem mást mond mint amit gondol. Azzal nincsen semmi baj, hogy a férjedet nem akartad lelombozni, de a vélemény egyenértékű emberek között fontos, hogy mindig el legyen mondva. A párkapcsolat is ilyen.
2015. máj. 13. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a férjed átnyálazza a telefonodat és rohan anyucihoz, ha csúnya dolgokat olvas... Ne is haragudj, de ez tiszta dedó.

Másrészt meg lehet, hogy az őszinteség sokaknak kívánatos isteni tulajdonság, de a napi apró hazugságok nélkül már mindannyian kibeleztük volna egymást a bolygón. De a férjed is megkérdezhette volna tőled is, vagy akkor meg lebukik, hogy turkál a telefonodban? Ááá, zűrzavar ez az egész... :)

2015. máj. 13. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem miért kellett anyóséktól bocsánatot kérni. Meg úgy az egészet nem értem. Nekem nem is kéne ilyen férj. Talál valamit a telefonodban és akkor megy az anyjához? Eleve mi az, hogy turkál benne? Meg ha már talált valamit akkor mi az, hogy megy az anyjához bemártani téged? Ekkora szar alakot!
2015. máj. 13. 22:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Vegul is mindegy. Drága ferjem közölte, hogy a kukába landolt az én bocsánatkérésem, mert elkéstek vele. Mindezek tetejébe be is adta a válókeresetet és a gyerekekkel magunkra hagyott. Eléggé buta voltam, hogy én akartam tenni. Egy ilyen szar alakra nincsen szükségünk.
2015. máj. 14. 00:10
 16/17 omba ***** válasza:
100%
Nem veszítesz vele.
2015. máj. 14. 06:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor örülj a gyönyörű gyerekeidnek és légy velük nagyon boldog. Csinálj mindent úgy, hogy ők minél kevésbé sérüljenek. Csak ügyesen.!
2015. szept. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!