Hogyan állítsam le az anyóst?
Figyelt kérdés
Most is bekopogott a szobánkba, hogy ha felkelünk a férjem segítsen a házkörül én meg neki főzni. Az ő háza, az ő konyhája, mi közöm nekem hozzá? Csinálja amit akar.2015. máj. 9. 08:40
3/12 anonim válasza:
Fejesze, Balta, nagykés, pisztoly, gépfegyver, nejlonzacskó, cián stb.
4/12 anonim válasza:
Mondjuk tedd meg amit kér?.. Teljesen igaza van.
5/12 anonim válasza:
Eredj haza, ott azt csinálsz, amit akarsz.
6/12 anonim válasza:
Ha mar az o nyakan eloskodtok, a minimum a segitseg. Varom a kovetkezo kerdesed: terhes vagyok anyosomnal elunk mit tegyek?
7/12 anonim válasza:
Neki kellene leállítani téged!Nehogy már ő alkalmazkodjon hozzád a saját házában,mert te délig akarsz dögleni az ágyban.
8/12 anonim válasza:
Gobdolkoztal volna akkot igy, mikor oda koltoztel...
9/12 anonim válasza:
És ha felkeltél, odaülsz az asztalához enni - amihez ugyebár semmi közöd nincs.
Sz@r ügy, ha az emberre rákopognak, hogy csináljon ezt meg azt, de sajnos, ez a velejárója annak, ha beköltözöl valaki házába, amiért ő dolgozott meg, és ott akarsz élni. Majd a sajátodban nem lesz ilyen.
10/12 anonim válasza:
Csak latogatoban vagytok anyoseknal, vagy ott is eltek?
Mondjuk igyisugyis segíthetnének, csak ha ott laktak akkor nem kellene kernie anyosnak, hanem magatoktol is kitalalhatnatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!