Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mivel tudnám elérni, hogy...

Mivel tudnám elérni, hogy kedveljen?

Figyelt kérdés

Párom Családjából mindenki megkedvelt, viszont az Anyukája nagyon ellenséges velem szemben. Diploma nélkül nem vagyok senki... Ezt mondta.

Az is probléma, ha segíteni akarok neki. Bármit csinálok, bárhogy igyekszek nem fogad el. Pedig nagyon szívesen lennék Vele nagyon jóban. Mellesleg nagyon hívő ember ill. tesi-földrajz tanár. Nem tudom mennyit segít ez az információ.

2015. márc. 29. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minek akarsz vele jóban lenni? Ha nem kedvel így, ahogy vagy, mit kéne szerinted tenned? Nem szerethet mindenki, ha ő nem kér belőled, nem kell erőltetni.
2015. márc. 30. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

Hívő? Tanár? A lehető legjobb párosítás, az ilyen emberek (főleg nők) 99%-a egy degenerált pitsa.

Mostohám és anyósjelölt is... katolikusok és tanítónők, hát remek a kapcsolatom velük.

Mostohám gyűlöl, tönkretett, bármit csináltam, az csak rossz lehet, anyósjelölt meg bszik beszélgetni, ő is elvan a rólam alkotott kis vmnyével, de hogy kérdezzen, azt dehogyis!

Mit tegyél? Vedd be a lszrom tablettát és kész. Ne hagyd, hogy kitúrjon, mert nagyon azon van ám.

2015. márc. 30. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idő után mondod azt,hogy nem fogad el?

Mit csinál,amiről azt mondod,hogy ellenséges?

Mivel foglalkozol?

Mit akartál eddig segíteni neki,ami probléma volt?

Konkrét eseményekről tudva lehetne tanácsot adni.

Mivel kedveltek meg a többiek,mit csináltál velük?

Az nagyon tiszteletreméltó,hogy igyekszel jóban lenni vele.Nem szabad feladni.

2015. ápr. 2. 04:47
 14/14 anonim válasza:
nyald ki majd megszeret;)
2015. ápr. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!