Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elérni hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Crom23 kérdése:

Hogyan tudnám elérni hogy ő is kedveljen? ://

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik egy lány csak az a gond hogy,neki nem jövök be.Kértem tőle hogy adjon 1 esélyt de azt mondta hogy ő olyan fajta csaj hogy első pár találkozásnál megérzi ha érez valamit más iránt....Bár ezt nem akarom elhinni..:/

Mit kéne tennem hogy valahogyan megtudjam őt hódítani?

(Normális válaszokat pls.Bár tudom lesz pár TROLL)

Amúgy most lehet összejön 1 nála 10 évvel idősebb emberrel..

Amit én NAGYON nem akarok...

Előre is köszönöm!

2012. dec. 13. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni, ez nem a Büszkeség és balítélet. Hiába nem szeretnéd, hogy összejöjjenek, hiába kedveled, ha a lány másként érez. Érzelmeket nem lehet kierőszakolni.
2012. dec. 13. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint akivel össze akar jönni!
2012. dec. 13. 17:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát igen..De nincs baja a külsőmmel csak Nem akar esélyt adni mert...háát... :/ szóval nem vagyok az a kis jófiú..

Néha káromkodók(de persze nem vele..) meg minden féle csúnyaságót csinálok..Én szerintem ez miatt nem ad esélyt..De ez csak az én véleményem...

2.kommentelő

Nem vagyok beképzeld de hidd el hogy jobban nézek ki mint az az ember....

2012. dec. 13. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
A csaj valszeg nem így gondolja, különben veled jönne össze. Mondjuk még az is lehet, h a másik versenyző gazdag.
2012. dec. 13. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Aha,mellesleg én 14 éves vagyok a lány is (osztálytárs)

Nem tom ez számít e valamit hogy az osztálytársam...

a kedves emberke akivel össze akar/akarna jönni az pedig 23...Van kocsija,háza.. de azt nem tudom gazdag-e?De nem is izgat..

Mellesleg én úgy tudom hogy ő nem a pénzre megy...bár ezt így elég nehéz elhinni...És olyan szinten vonzódom hozzá..meg alig bírom el hogy azzal a dísz kOcsöggel van...

Nagyon F0s érzés... ://

2012. dec. 13. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha van kocsija meg háza 23 évesen, akkor gazdag. A csaj pedig a pénzre megy, hiába nem hiszed el.
2012. dec. 13. 17:35
 7/7 A kérdező kommentje:

De amúgy ez nem Pedofilkodás? a csávó részéről?

Persze csak akkor ha tényleg össze jönnek.

Vagy csak akkor az ha már testikapcsolatba is kerülnek?

2012. dec. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!