Hogy tudnám elérni, hogy kedveljen?
Most jöttem egyetemre. Nem ismerek sok embert, de velük jól elvagyok. De van egy srác, akivel az ég szerelméért nem értjük egymást. Ha kérdezek nem érti, én meg nem értem mit nem ért...
Az a baj, hogy tetszik és vonzódom hozzá:/
Lehet, hogy érzi és ezért ilyen?
Nagyon jól eltudom rejteni az érzéseimet, szóval szinte esélytelen, hogy rájött volna.
Mit tegyek?
20/L
Csoporttársaim értenek:)
Tegnap például a vizsgákkal kapcsolatban kérdeztem. Mert én úgy tudom nem szabhatja meg a tanár, hogy melyik legyen az A vizsgád, melyik a B... De kedves anatómia tanárom odaírta megjegyzésként, hogy az adott vizsga milyen (A/B/C), de ezt nem teheti meg... Szóval mondom mivel ő az egyetlen, aki ébren van 10kor, mikor haza érek a suliból, hát egy esélyem megkérdezem... Erre megint engem néz hülyének, mivel "ezt nem ők szabják meg". Én ezt tudtam/tudom, de mit csináljak, ha a tanár meg olyanokat csinál, ami ütközik a szabályzattal, ha a Tanulmányi épp zárva van este 10-kor.
Am azért volt olyan sürgős a kérdés, mert ma kell felvenni a vizsgákat és nem akartam, hogy vmi hülyeséget csináljak akaratomon kívül.
Nem tudom mennyire érthető:)
Bonyolult, meg ha vki nem jártas a fősulis ügyekben akkor annak kb kínai:D
Te megértetted a kérdést?:)
Jó mondjuk nálunk ilyen nem volt, mint amit írsz, de értelek, bár így KV előtt el kellett 2x is olvasnom, hogy mi van :D De ez a reggelnek tudható be.
Főiskoláról annyit, hogy a tanárok nem ritkán engednek meg maguknak többet annál, mint ami a szabályzatba le van írva. Gondolom, hogy ezt nem először játsza be, szóval inkább nem feszegetném ezt a témát. Srác haverod meg akkor szerintem nem túl életképes a fősikolai témákat illetően. Nálunk általában engem zaklattak a kérdésekkel, hogy úristen hogy vegyem fel ezt a tárgyat, azt miért nem tudom felvenni... Képben kell lenni. Srác szerintem még tipródik azon is, hogy melyik bolygón van egyáltalán :D
Ő másodéves orvosis, én első éves oldkás.
Gondoltam, ha már végig csinált 2 vizsgaidőszakot, akkor tudja majd mi a válasz:)
Nem tudom, hogy sejti-e, hogy a Földön van:D
Köszönöm a kommenteket:)
Igen:)
Ez csak egy példa volt rá, hogy mennyire nem értjük a másik magyarját:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!