Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi ez az új hóbort hogy a...

Mi ez az új hóbort hogy a menyek nagy hangon szidják az anyósukat?

Figyelt kérdés
Aztán leírásukból kiderül, hogy az ő házában laknak, az anyós végzi a házi munka zömét, eteti őket, míg a kedves menyek a világhálón mószerolják őt. Talán a rántott húst is neki kellene megrágni ezek helyett az ifjú úrhölgyek helyett?

#anyós #úrhölgyek
2015. márc. 29. 15:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%

20!

Nem mi élünk az ő nyakán. Ő el nálunk. Semmit nem csinál, ha mégis abban nincs köszönet és semmivel nem járul hozzá a koltsegekhez. Tehát ki kellene dobom, ugye?

2015. márc. 29. 16:44
 22/30 anonim ***** válasza:
9%

be kéne fogni.

mármint az anyóst.

és persze a pofáját is.

esetleg szolni neki.

vasárnap van.

ilyenkor az anyós pofája is zárva.

2015. márc. 29. 16:49
 23/30 anonim ***** válasza:
84%

Jól sejtem, hogy anyós vagy? :D

Nem hinném, hogy új hóbort lenne, akinek kedves, normális anyósa/menye van, az nem jön ide kiírni egy kérdést, hogy"Az anyósom egyszerűen egy szuper, kedves nő, mit tegyek?"

2015. márc. 29. 17:51
 24/30 anonim válasza:
90%

Az enyémmel együtt élhetnél, 1 napot se bírnál. :D

(Szerencsére én nem élek vele, nem főz rám, nem ad pénzt, semmi pozitív hozzájárulása nincs az életemhez - NEM IS KELL -, viszont akkor a negatívat sem kérném, ha lehet. De azt valamiért mégis adja.)

2015. márc. 29. 18:09
 25/30 anonim ***** válasza:
84%
Hmm, minden egyes anyóspajtás idejött lepontozgatni? :D
2015. márc. 29. 21:50
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
Kérdésedre válaszolva: nem, nem új hóbort. És nem csak a menyek szidják, nálunk pl. apukám szidta állandóan az anyósát, jelzem valahol jogosan. Nálunk nem rágja meg helyettem a húst, nem csinál semmit, nem Nála lakunk, nem Ő végzi helyettem a házimunkát, semmiben nem kell támogatnia minket, mégis folyamatosam szid ezért-azért és beleszól az életünkbe. Hogy túlöltöztetem a gyereket, le kellene mosni az ablakot, amikor visszamentem dolgozni az is baj volt, gondolom ha otthon üldögéltem volna, az is baj lett volna... És igen, rosszul esik, mert szeretnék Neki is megfelelni, hisz a férjem édesanyja, de az évek alatt rájöttem, hogy lehetetlen. Vannak furcsa menyek is, ezt aláírom, de az anyósok között is akad néhány érdekes jellem:)
2015. márc. 29. 22:16
 27/30 anonim ***** válasza:
86%
Fel kell fogni!!!! HOGY: az anyós mindig is féltékeny lesz a menyére, ha kicsit akkor kicsi, ha nagyon akkor nagyon, ez mindenkinél más. Mert te "elveszed" az ő kicsi fiát, már nem ő a legfontosabb az életében, hanem te és ez őt rohadtul idegesíti, még akkor is, ha elfogad és úgy csinál mintha imádna. És még valami: téged is zavarni fog! Csak nem mindegy , hogy mennyire.
2015. márc. 30. 12:24
 28/30 anonim ***** válasza:
11%

Macskát vegyél, akkor nem lesz gond.

Mert ahogy az előző irta, az anyós mindig is féltékeny lesz a menyétre.

2015. márc. 30. 19:16
 29/30 anonim ***** válasza:
85%
Oszt az is új hóbort mikor a Duna kijönne anyós könnyeiből, hogy nem bírja fenntartani a házat, de eladni se fogja, kölözzenek mán oda hozzá, segítsék egymást, utána meg megkeseríti az életüket? A szemetebb fajta először még rá is költeti a fiatalok (közte a saját gyereke) összes pénzét is a házikóra, aztán meg mindent meg tesz, hogy vele ne lehessen együtt élni. De persze el ne menjenek, mert akkor is szemetek, hogy magára hagyják, de ha ott vannak, akkor meg a nyakára telepedtek.
2015. márc. 30. 23:46
 30/30 SA_milady válasza:
84%
Kérdező, Te biztos egy jóhiszemű anyós vagy, akinek meg pont fordítva van, a menye a szemétkedő. Vagy nem. :) Ilyen is van, olyan is van. De hidd el, a mai világban senki sem lakik előszeretettel anyóssal, első sorban anyagiak miatt kényszerül rá, bár anyós lehet kellemetlenkedő akkor is, ha nem lakik együtt a fiatalokkal. Sok egoista nő van, aki ha felnevel egy gyereket, a maga tulajdonának tekinti és elvárja, hogy amit beléje fektetett, azt a gyereke visszafizeti és az élete majd az anyja körül forog. Minden ilyen jellegű probléma anyós egoizmusán alapszik, mert nem akarja engedni, hogy egy nálánál fiatalabb nővel legyen boldog a fia, és ő háttérbe vonuljon, ahogy természetes is lenne. És irigy a fiatalokra, elfeledi, hogy valaha ő is volt fiatal, ő már megélte ezeket. Szóval, ne törj pálcát senki felett, mert a legtöbben végső kétségbeesésből írnak, s nem azért, hogy egy tündéri teremtést denigráljanak!
2015. márc. 31. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!