Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi ez az új hóbort hogy a...

Mi ez az új hóbort hogy a menyek nagy hangon szidják az anyósukat?

Figyelt kérdés
Aztán leírásukból kiderül, hogy az ő házában laknak, az anyós végzi a házi munka zömét, eteti őket, míg a kedves menyek a világhálón mószerolják őt. Talán a rántott húst is neki kellene megrágni ezek helyett az ifjú úrhölgyek helyett?

#anyós #úrhölgyek
2015. márc. 29. 15:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
Aha. Nos ugyan közösségi oldalon nem alaz, de igencsak megneheziti az életemet
2015. márc. 29. 15:56
 12/30 anonim ***** válasza:
27%
sok anyós külön lakva is képes erre
2015. márc. 29. 16:08
 13/30 anonim ***** válasza:
68%

ÚJ?????

Anyósból és menyből is pont ugyanannyi az ostoba, primitív (és itt nem a főzési és egyéb képességekre gondolok, hanem a viselkedési kultúra hiányára) nőszemély, aminek vélhetően az az oka, hogy a két állapot közt csak időbeli eltérés van.

Megéri a pénzét mindkettő. Az is, aki élete párjának édesanyját gyűlöli, meg az is, aki a gyermekének a választottját. Megérdemlik egymást. És a pasiról is elmond valamit, a neveltetéséről és a saját döntéseiről is.

Az én anyósom egy tündér, nem is ír ki ide egyikünk se kérdést a témában.

2015. márc. 29. 16:13
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy az anyós és irigy vagy a menyedre? ;)
2015. márc. 29. 16:14
 15/30 anonim ***** válasza:
74%
2-es vagyok, nem tudom miert lettem lepontozva. Nalunk dolgozunk parommal, mig anyosom es a lanya nem./adunk penzt rendszeresen mind a ketten havonta, nem is keveset./ A kajan sporolnak, de mason nem /uj telefonok, telefonszamlak, utazgatasok/ Az igaz hogy alapvetoen kedves, jora valo asszony es joba vagyunk, de attol mert a hazaban elek nem hiszem hogy le kene nyelnem azt, hogy bele akar okoskodni mindenbe, meg arrol is velemenyt akar formalni, amirol nem kene. Soha nem veszekedtunk, vagy ilyesmi, de azert idegesito, amikor azt hallgatom, hogy pl miert igy vagom a krumplit, miert nem amugy, es amugy is, miert nem ugy hajtogatom a ruhakat ahogy ok szoktak, stb. na mindegy ugyis csak az erti meg ezt, aki ilyen helyzetbe van. Mindezek ellenere nem haragszom ra, nem is szoktam szidni, de igenis bosszanto a szituacio. Aki meg nalam ezerszer rosszabb helyzetbe van, azt megertem, ha kiakad... igenis attol,mert egy fedel alatt laknak, nem kotelesek elturni a masik fel piszkalodasat. Ez termeszetesen igaz arra is, ha az anyos az aldozat ugymond.
2015. márc. 29. 16:18
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát 13, tudod addig, amíg sajt bőrödön nem tapasztalod, nem fogod megerteni milyen ez... Az ember -magamból kiindulva -normálisan áll hozzá a másikhoz. Aztán jönnek az aprosagok, Pl véletlenül élmény vásárolni és csak azt nem hoz, amit te kérsz. Vagy egy hónappal előre szólsz, hogy x napon kb egy órát ne csináljon már programot, mert a gyerekre kellene vigyázni. Megigeri, meg előtte való nap is minden oké, meg aznap reggel is, aztán amikor indulnál, közli, hogy jaj, mégse jó, mert ő pont most akár menni tudom is én, bolhat szedni. Takarítás címén el dugja a holmidat, de úgy, hogy napokig tart megtalalni, mert "elfelejtette " hova tette. Általában a szemétbe.... Ki találja, hogy ő mos és a fekete ruhaidhoz véletlenül hypot tesz - természetesen hogy hogy nem, csk te ruháidat mosta....Az, hogy felnyitja a leveleidet, mert azt hitte neki szól -más a nevünk - már fel se zaklat. Azt mondjuk nem tudom megemeszteni, hogy taskamban kutat, így újabban hurcolom magammal mindenhova. A múltkor meglocsolta az orchideamat - forró vízzel, mert nem vette észre hogy forró. Igaz, a csapot teljesen el kell fordítani hozzá és gozolt mint az állat, dehat biztos véletlen volt. Szerinted továbbra is szeretnem kellene?
2015. márc. 29. 16:25
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Mi az hogy új? Mindig is megvoltak az ilyen ellentétek. Ami nem is csoda, tekintve hogy egy kapcsolatban az ember a párját választja meg, a család többi tagja meg jár hozzá.

Amúgy is, akiknek nincs semmi baja, azok nem írnak ide, akiknek meg van, azok elég nyomós indokokat szoktak felhozni hogy miért.

De a leírásod alapján te vagy az anyós a sztoriban...

2015. márc. 29. 16:26
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy az anyos, kedves kerdezo?
2015. márc. 29. 16:27
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Már a nagymamám is utàlta az anyósát, szóval nem új dolog. Olyan anyósról meg nem panaszkodik senki, akivel nincs baj.

Az exem anyja elég durván keltette a feszültséget. Egyszer meg is kérdezte, hogy droggal és alkohollal tartom-e magam mellett a fiát.

2015. márc. 29. 16:36
 20/30 anonim ***** válasza:
7%

Kedves 16 - ha már így megszólítottál!

Az még nem merült fel, hogy nem kéne a nyakukon élni? Hogy ha kirepülnétek a fészekből, akkor te locsolnád az orchideád, te vásárolnál magadnak, te mosnád a ruhád, és általában úgy csinálnál mindent, ahogy TE akarod?

De nem, nektek alighanem fontosabb volt a vacak papír (mert már jajj, 1 éve együtt vagyunk, és nem kért meg, igaz, hogy sz...rt se tudunk felmutatni, meg lakni sincs hol, de mégiscsak érezni akarom, hogy tartunk valahova), mint az önálló élet felépítése. Ami persze strapás, évekig tart, mire érettségben, anyagilag az ember alkalmas lesz rá, de megéri, mert így sokkal kisebb az ütközőfelület, még egy agresszívabb anyós esetében is.

2015. márc. 29. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!