Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti szeretitek/szeretnétek,...

Ti szeretitek/szeretnétek, hogy anyósotok pakolásszon, rendet rakjon nálatok?

Figyelt kérdés
Mondjuk nincs időm mindent kivasalni, elpakolni, elmosogatni, nem kosz, csak kisebb rendetlenség van, és ő jön, és elkezd pakolászni. Semmi hátsó szándék nincs benne, soha nem hánytorgatja fel, mégis olyan érzésem van, hogy tökéletlen vagyok, még arra sem vagyok képes, hogy rendesen megszervezzem az életem. Tudod, hogy nem kellene rágnom magam ezen, és mégis... Örülök, persze, hogy annyival is kevesebbet kell nekem megcsinálnom, de mégiscsak az én "szemétdombom", ne kapirgáljon rajta más.

2015. márc. 23. 17:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%
Nekemse tetszene es amugy meg elore tartok is tole, hogy mi lesz, amikor elkezdi, mert mar azon csodalkozom, hogy meg nem csinalja. Olyan volt mar, hogy mondta, hogy ha gondolom, ne vasaljak, majd o hetvegen eljon es megcsinalja, de azt mondtam neki, hogy szeretek vasalni. Pedig amugy nagyon nem :)) koltozeskor egyszer eljott segiteni es egyutt takaritottunk. Nekem az nagyon fura volt, meg amugy is egyedul szeretek takaritani, mert en tudom, hogy hogy szeretem csinalni, milyen szerekkel, milyensorrendben, stb.
2015. márc. 23. 18:31
 12/29 anonim ***** válasza:
71%
én nagyon nem szerettem ,együtt élünk,csak külön emeleten ,így ha nem vagyunk otthon sokszor benéz ,feljön és volt hogy szekrénybe pakolászott ,ruhám közt(amiket kint hagytam bepakolta)!sose tett szemrehányást ,de nekem kellemetlen volt plusz igen ,idegesített is.na azóta ,ha elmegyünk patika rendet rakok (ha nincs sok idom ,csak felszinesen) és akkor békénhagyja a cuccainkat.ha meg itthon vagyunk nem nagyon piszkal minket.ennyi :)
2015. márc. 23. 18:32
 13/29 anonim ***** válasza:
41%
nekem anyósjelöltem hálistennek nem ilyen, anyukám meg ha itt van, még örülök is ha besegít, mert hasonló rendszerben gondolkodunk és takarítunk, nagyon ugyanúgy jár az agyunk. viszont párom nagymamája már más helyzet. nyáron az ő nyaralójában laktunk a balatonon, mert párommal mindketten ott dolgoztunk a szezon alatt vendéglátásban. a mama egyszer feljött minket meglátogatni, páromnak épp szabadnapja volt, nekem nem, és mivel nappal aludtam, éjszaka dolgoztam, pont nem találkoztam vele. mikor felkeltem azt vettem észre, hogy benn magában a szekrényben, ahova kb csak bedobáltam a szétdobált ruhákat reggel hazaérkezés után, élére hajtogatva sorakoznak a ruhák, azok is, amik addig a bőröndben voltak. fú, nagyon kiakadtam. tudom, hogy csak a jószándék hajtotta, mert iszonyú sokat dolgoztunk, és kb élni nem maradt időnk, de akkor is. nekem nem volt értelme szólni, hiszen utána ment is haza a mama, de a te helyedben biztosan szóvá tenném. illedelmesen, nem túlpörögve, szerintem ezt meg lehet beszélni.
2015. márc. 23. 18:44
 14/29 anonim ***** válasza:
67%

Anyám nem pakol ha átjön, csak fogja a ruháskosarat és kivasal mindent! A feleségem imádja ezt a szokását!

:D

2015. márc. 23. 19:12
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem tetszene egyáltalán. Nálunk gyakran van kupi, mert nem zavar minket és a lányom szokott időnként nagyon szép rendet rakni, annak örülök és hálás vagyok érte, de ő itthon lakik. Aki nem itt lakik, az ne pakolgasson, pakolgasson otthon.
2015. márc. 23. 19:20
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
Én megköszönöm. Van egy 14 hónapos kislányom és igen fel szokott gyűlni a vasalatlan. Van hogy ő vigyáz rá és mire hazaérünk ki van vasalva. Nincs nálunk kosz de rendetlenség szokott lenni, nekem jól esik hogy besegít. Egyébként is jóban vagyunk. De ha zavarna szólnék neki.
2015. márc. 23. 19:52
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
nem szeretem,és ezt az elején tisztáztuk is(mikor még csak anyósjelölt volt),ugyanis ő is ilyen pakolós fajta(anyám is) Anyóssal könnyű volt lerendezni a dolgot,határozottan megmondtam,h nekem ez nem jön be,a mi lakásunk, a mi feladatunk,ha jönnek látogatni nekik láblógatás van,azóta meg unokázás.Anyuval kicsit nehezebb volt ezt megértetni,de azt hiszem lassan ő is megérti,h felnőttem,nem kell helyettem pakolgatnia:D
2015. márc. 23. 19:53
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom finoman szólva nem a rend és tisztaság híve, így nagyon meglepődnék, ha pakolni akarna.

Anyám ellenben rend- és tisztaságmániás, a lakásuk szerintem csíramentes. Ha ő jön, akkor nekiáll takarítani, akár kell, akár nem. Szerintem hobbiból vagy feszültséglevezetés, vagy fene tudja.

Áthidaltuk a problémát azzal, hogy ami olyan, hogy nem szeretnénk, ha más is látná, azt reggel a férjem az érkezése előtt becuccolja a kocsiba és elviszi magával. Én meg már szándékosan nem pakolok, nem takarítok. Mire elmegy, a mi lakásunk is csíramentes :) Akár gyógyszergyárat vagy elektronikai összeszerelő műhelyt is lehetne nyitni a nappaliban.

2015. márc. 23. 20:40
 19/29 anonim ***** válasza:
24%
most komolyan azért lettem lepontozva, mert nem azt írtam, hogy kösse fel az anyósát az első fára, amiért pakol náluk, hanem beszélje meg vele? néha még meg tud lepni az emberek csőlátása.
2015. márc. 23. 20:42
 20/29 anonim ***** válasza:
29%
Hogyhogy nem tudsz rendet tartani három gyerek mellett? Ezt tényleg nem értem, hacsak nem hiperaktív valamelyik.
2015. márc. 23. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!