Ezt tenyleg nem lehet megerteni?
Anyosommal lakunk. A hazunknak olyan a beosztada,hogy az eloszobabol 2 ajto nyilik. Az egyik az anyosom szobaja, a masik a folyosonkra, ahonnan a nappaliba megyunk, illetve a haloba es a gyerekszobaba.
Mivel a beajarati ajto mellett van anyosom szobaajtoja, ezert mindenki rogton oda megy, es rajta keresztul a konyhaba. Mindenki a konyhaban ul le, pedig ott a nappali.
Szoval most all a bal, mert megkertem anyosomat, hogy nem lehetne, hogy tegyen oda egy zarat, es ha hozzank jon valaki, az jojjon a mi ajtonkon.
Erre uvoltozott velem, hogy teljesen el vagyok szallva, hogy ilyesmik jutnak eszembe. Miert ne johetnenek az emberek az o szobajan keresztul a konyhaba.
Itt csak a vendégekkel van a probléma:
1. Miért mennek be kopogás nélkul?
2. Ha ismerik a házat, akkor ne menjenek be a mama szobájába ha hozzátok mennek.
én azt nem értem, hogy téged ez miért zavar? Max. őt zavarhatná, hogy átjáróházat csináltok a szobájából a vendégeitekkel.
Tedd ki az ajtótokra, hogy ERRE aztán kész.
Nem biztos,hogy az anyóshoz mennek,hanem a konyhába,ENNI!
Az ajtótokra nem kell semmit írni,szép színesre kell festeni,hogy feltűnő legyen,és arra hívogassa a vendégeket.
Mellesleg az is lehet,hogy a vendégek a jobb vagy balkezességük miatt fordulnak mind arrafelé.Jobb kezes ember általában balra fordul,ha választása van ugyanolyan ajtók között.Azért jó,ha a ti ajtótok figyelemfelkeltő,hogy arra forduljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!