Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt tenyleg nem lehet megerteni?

Ezt tenyleg nem lehet megerteni?

Figyelt kérdés

Anyosommal lakunk. A hazunknak olyan a beosztada,hogy az eloszobabol 2 ajto nyilik. Az egyik az anyosom szobaja, a masik a folyosonkra, ahonnan a nappaliba megyunk, illetve a haloba es a gyerekszobaba.

Mivel a beajarati ajto mellett van anyosom szobaajtoja, ezert mindenki rogton oda megy, es rajta keresztul a konyhaba. Mindenki a konyhaban ul le, pedig ott a nappali.

Szoval most all a bal, mert megkertem anyosomat, hogy nem lehetne, hogy tegyen oda egy zarat, es ha hozzank jon valaki, az jojjon a mi ajtonkon.

Erre uvoltozott velem, hogy teljesen el vagyok szallva, hogy ilyesmik jutnak eszembe. Miert ne johetnenek az emberek az o szobajan keresztul a konyhaba.

2015. márc. 3. 19:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak a vendégekkel van a probléma:

1. Miért mennek be kopogás nélkul?

2. Ha ismerik a házat, akkor ne menjenek be a mama szobájába ha hozzátok mennek.

2015. márc. 4. 11:16
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Milyen bunkó rokonaid szomszédaid vannak.Kopogás nélkül sehová nem megyünk be.Mi több megvárjuk mig ajtót nyitnak.Aztán ha már a "folyón" keresztül kell menni a gyerekek szobájába,tudod ki menne hozzátok:)))Mi a gondod?nem látják a szép modern felújitott nappalid?Csak anyós romhalmaz bútorait.Akik hozzád mennek mondd meg melyik ajton menjenek be,és nincs vita.
2015. márc. 4. 11:55
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

én azt nem értem, hogy téged ez miért zavar? Max. őt zavarhatná, hogy átjáróházat csináltok a szobájából a vendégeitekkel.

Tedd ki az ajtótokra, hogy ERRE aztán kész.

2015. márc. 4. 14:16
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos,hogy az anyóshoz mennek,hanem a konyhába,ENNI!

Az ajtótokra nem kell semmit írni,szép színesre kell festeni,hogy feltűnő legyen,és arra hívogassa a vendégeket.

Mellesleg az is lehet,hogy a vendégek a jobb vagy balkezességük miatt fordulnak mind arrafelé.Jobb kezes ember általában balra fordul,ha választása van ugyanolyan ajtók között.Azért jó,ha a ti ajtótok figyelemfelkeltő,hogy arra forduljanak.

2015. márc. 16. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!