Ha valaki tényleg gyermeki őszinteséggel, és szeretettel szeretné megérteni Istent, annak Isten miért nem jelenti ki magát?
a gyermeki szem olyat is meglát, amit a felnöttek nem.
Hogy mikortol leszunk "felnottek"?
Valtozo. Ezt én nem tudom megmondani, de elég hamar.
Isten pedig mindenhol ott van. Ha rossz napod van, akkor megprobal segiteni, h felvidulj. HA jo napod van, akkor ott orul veled, ha bajban vagy, akkor megsugja mit csinalj. HA szeretnel vmit elerni megadja a lehetosegeket. Mas kerdes h te bizva Istenben teszed meg a lepeseket, v azt mondod: ez orultseg/nehez es megprobald magad talalni az utat.
Isten mindig ott van. Csak mi vagyunk egoistak es beszukultek ahhoz, h lassuk. :)
Én nem így gondolom,ill nem így tapasztaltam
Kösz hogy írtál!
Ha figyelmeztetvén a bölcsességre a te füleidet, hajtod a te elmédet az értelemre,
Igen, ha a bölcseségért kiáltasz, és az értelemért a te szódat felemeled,
Ha keresed azt, mint az ezüstöt, és mint a kincseket kutatod azt:
Akkor megérted az Úrnak félelmét, és az Istennek ismeretére jutsz.
Mert az Úr ád bölcseséget, az ő szájából tudomány és értelem származik.
hogyan akarod, a kijelentést?
Ahogy Te gondolod, vagy ahogy Ő eltökélte?
A teremtőt egyféle képen lehet megismerni nem száz féle képen, mert ezért van megosztottság.
És ő hogy tökélte el magát?!
Én pont azt látom,hogy túl sok féleképpen próbál vagy teljesen elzárkózik!
egyik sem
Ő egyetlen módón "nyilatkozik" ha szabad ezt a szót használni.
Az már más téma ha az emberek egyéni gondolatokat tartva fontosabbnak sokféle képen gondolják a nyilatkozást és elutasitják ami helyes,
ettől alakul ki a vallásim zűrzavr, s némelyek egyéni érdekeket tartva szemelőtt ragaszkodik a hazugsághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!