Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt tenyleg nem lehet megerteni?

Ezt tenyleg nem lehet megerteni?

Figyelt kérdés

Anyosommal lakunk. A hazunknak olyan a beosztada,hogy az eloszobabol 2 ajto nyilik. Az egyik az anyosom szobaja, a masik a folyosonkra, ahonnan a nappaliba megyunk, illetve a haloba es a gyerekszobaba.

Mivel a beajarati ajto mellett van anyosom szobaajtoja, ezert mindenki rogton oda megy, es rajta keresztul a konyhaba. Mindenki a konyhaban ul le, pedig ott a nappali.

Szoval most all a bal, mert megkertem anyosomat, hogy nem lehetne, hogy tegyen oda egy zarat, es ha hozzank jon valaki, az jojjon a mi ajtonkon.

Erre uvoltozott velem, hogy teljesen el vagyok szallva, hogy ilyesmik jutnak eszembe. Miert ne johetnenek az emberek az o szobajan keresztul a konyhaba.

2015. márc. 3. 19:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

"El akartunk koltozni, nem engedett minket, mert nem akart egyedul maradni."

Vicces... Gondolom, revolvert szorított a homlokotokhoz, mikor költözni akartatok, aztán bezárt a szobátokba, amit fegyveres őrökkel őriztetett.

Felnőtt embereknek az anyuka mondja meg, hol lakjanak. És utána csodálkoznak, hogy miután az anyós dönt a lakhatásukban, az ajtó ügyben is hajthatatlan.

Fel kellett volna már évekkel ezelőtt nőni, nem anyós házába vállalni gyereket, és azt a 20 ezer eurót hasznosabbra fordítani, mint félig-meddig felújítani az anyós tulajdonát.

2015. márc. 3. 20:36
 22/34 anonim ***** válasza:
90%

És hol fáj neked az, hogy egy szobával többet érintenek?

Próbálom megérteni a problémádat, tényleg, de nem értem.

Komolyan nem értem.

Tegyék le a cipőt az előszobában, ez egyébként is alap dolog, hogy nem trappolunk be a hálószobákba, nappalikba cipővel. Onnantól kezdve nem teljesen mindegy, hogy hány szobán mennek át?

Itt leginkább anyós lehetne felháborodva, hogy miért mindenki az ő szobáján megy keresztül.. én magamtól tennék fel egy zárat. Miután azonban ez láthatóan nem zavarja őt, ezért nem értem, hogy neked mi a franc baod van ezzel.

2015. márc. 3. 20:43
 23/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, engem jobban zavarna az, hogy szabad átjáróház van a házban (kopogás nélkül járnak-kelnek a szomszédok, ismerősök), mint az, hogy melyik szobán/szobákon mennek át épp. :D
2015. márc. 3. 20:55
 24/34 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek a 22-essel, itt max anyós háboroghatna, de nem értem hogy neked mi a problémád.
2015. márc. 3. 21:41
 25/34 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, én most kimegyek az előszobánkba, onnan feljárom a nappalit, és csak úgy megyek majd a konyhába, ahová eredetileg menni akartam. Mindezt követően, megkérdem édesanyámat, hogy hogy érinti őt ez lelkiekben, hogy ilyen csúnyán "fel lett járva" a lakásunk. Miután kiröhögtük magunkat, hagyok időt, belásd "problémád" banalitását. Édes istenem... Menj el dolgozni (akinek ennyi ideje van ilyen hülyeségeken idegesíteni magát, arról sajnos azt kell feltételeznem, hogy egész nap otthon vakarászik), ásd fel a kertet vagy csinálj valami értékteremtő dolgot, de ez...
2015. márc. 3. 22:13
 26/34 anonim válasza:
82%
A ti vendégeiteknek miért nem mondjátok meg, hogy a ti folyosótokra nyíló ajtón menjenek be? Eleve maguktól miért nem arra mennek, ha úgyis ilyen otthonosan mozognak, ismerik a járást nem? Mi baja a nappalitoknak, hogy inkább mindenki a konyhában gubbaszt?
2015. márc. 4. 02:21
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező privát válasza: "Eldontottem a 3. valaszodat olvasva, hogy nem fogok nekem semmit irni, mert nem er annyit az egesz.

Aztan meggondoltam magam, elhataroztam, hogy irok, de nem sullyedek le arra a szintre, amit te kepviselsz, en inkabb leirom privat uzenetben. Ha elolvasod, elolvasod, ha nem, nem!

Szoval eloszor is undorito dolog mas emberekkel gunyolodni azert, ahogyan beszelnek, irnak. Te biztos vagyok benne, hogy te tokeletes vagy.

Masodosz, ahhoz kepest, hogy hulyesegnek talalod a kerdest folyamatosan irogatsz valaszokat. Ha engem nem erdekel valami, az hidegen hagy, es nem jovok vissza tobbszor, elolvasni a hozzaszolasokat."

2015. márc. 4. 07:45
 28/34 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mondjuk az furcsa, hogy a hozzátok jövő ismerősök végig másznak a házon. Nálunk van csengő, vagy ha nyitva a kapu legalább a bejárati ajtón kopognak. Szerintem ez baromi egyszerűen orvosolható azzal, ha felraktok egy névtáblát az ajtótokra. Én is próbálom elképzelni a házat,de nekem se nagyon megy, akkor ha jól értem a konyha közös?
2015. márc. 4. 08:08
 29/34 anonim ***** válasza:
59%

Miért nem megoldás az, hotgy valamilyen szép, ízléses táblát tesztek a két ajtóra?

Ha gyerekeid vannak, akkor akár kreatívkodhatnak is (pl. fából készült betűk kifestve vagy dekorgumi stb.)

Az egiyk ajtóra kitennék az anyósod nevéd (akár a hivatalos nevét, hogy X-né Z.Y vagy azt pl. hogy Kati néni, a ti ajtótokra pedig azt, hogy W család- esetleg mindenkinek a keresztnevét).

Én is édesanya vagyok, a gyerekem élvezné az ilyen kreatívkodást és lehet ízléses, szép kis táblákat is csinálni vagy éppen gravíroztatni.

Ennyi és probléma megoldva.

Ez miért is nem opció?

2015. márc. 4. 09:12
 30/34 anonim ***** válasza:
70%
Szereltessetek fel egy csengőt.
2015. márc. 4. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!