Ezt tenyleg nem lehet megerteni?
Anyosommal lakunk. A hazunknak olyan a beosztada,hogy az eloszobabol 2 ajto nyilik. Az egyik az anyosom szobaja, a masik a folyosonkra, ahonnan a nappaliba megyunk, illetve a haloba es a gyerekszobaba.
Mivel a beajarati ajto mellett van anyosom szobaajtoja, ezert mindenki rogton oda megy, es rajta keresztul a konyhaba. Mindenki a konyhaban ul le, pedig ott a nappali.
Szoval most all a bal, mert megkertem anyosomat, hogy nem lehetne, hogy tegyen oda egy zarat, es ha hozzank jon valaki, az jojjon a mi ajtonkon.
Erre uvoltozott velem, hogy teljesen el vagyok szallva, hogy ilyesmik jutnak eszembe. Miert ne johetnenek az emberek az o szobajan keresztul a konyhaba.
Mit? Azt,hogy bejonnek mondjuk szuletesnapot koszonni a gyereknek. Bejonnek az eloszobaba,onnan anyosomhoz,onnan a konyhaba, majd onnan tovabb a nappaliba, vegul a folyon keresztul bemennek a gyerekhez.
Es fel van jarva a haz.
Még mindig talányos számomra a ház alaprajza...
Az meg mit jelent, hogy "fel van járva"?
Ez tiszta Mónika Show-s beszédstílus. De maga a probléma is odavaló.
És mit számít, hogy rajta keresztül jutnak el a vedégek hozzátok? Komolyan az a bajod, hogy mert az régi, divatjamúlt berendezésű?
Tényleg ennyire felszínes vagy?
Nyilvánvalóan senki nem fog megszólni, hiszen ha továbbmennek hozzátok, akkor látni fogják, hogy ez egy modern, csini ház. Valószínű le fog nekik jönni mindenféle kérdezés nélkül, hogy a nagyi nem akarta, hogy hozzányúljanak az ő megszokott kis birodalmához.
Őszintén nem tudom, hogy hol van itt a probléma.
Abszolut nem az a bajom, hogy milyen az o szobaja, hanem az, hogy miert kell atjarni annyi szoban, ha amugy is hozzank jonnek?
A zaron kivul semmivel nem lehetne megoldani, de szerinte en el vagyok szallva, ezert. Aztan a fejemhez vagja, hogy akkor kolozzetekel, ha nem tetszik. Ha nem eroskodott volna, hogy maradjunk, es ujitsuk fel 20.000 Eurobol ezt a hazat, akkor gondolkodas nelkul azt mondanam, hogy jo, menjunk keressunk hazat es koltozzunk. De igy?!
Szerintem valahogy úgy lehet, hogy a nappaliba be lehet jutni kétféle módon, mégpedig ha hozzájuk mész be, vagy ha bemész nagyi szobájába, onnan a konyhába, és gondolom a konyhából nyílik egy ajtó ugyan úgy a nappaliba.
Ám szerintem sincs benne semmi ha ő öregebb bútorokat használ. Legalábbis nálam ez egy elfogadott dolog, a lényeg hogy tisztaság legyen, mert lehet bármilyen új bútor, meg akármi, ha közbe bokáig jársz a koszba. (még mielőtt félreértenéd csak példát írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!