Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom tönkreteszi a...

Az anyósom tönkreteszi a házasságunk. Van kiút?

Figyelt kérdés
Anyósom mindenről kikérdezi a férjem.Ő pedig el is mondja.Kései házasság a mienk,40 évesek vagyunk,3 éve együtt.A férjem már volt nős.Mostanában derült ki,hogy az anyja áskálódásai miatt menekült el az első asszony.Még arról is beszámol az anyjának,hogyan hányszor szeretkezünk egy héten.Miután szép szóval nem ment,összevesztünk.Azt hittem,sikerült rendezni.Hónapok óta csend,de érzem anyós hatását a háttérből.Tegnap a férjem rokonaitól tudtam meg,hogy anyósom továbbra is bánt a hátam mögött,uszítja ellenem a fiát,aki sajnos vevő is erre.
2015. febr. 28. 10:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de azt kell írjam, Te is hibás vagy, hiszen, ezek a dolgok tudhatók, láthatók, már bőven a kapcsolat elején, az nem igaz, hogy csak ekkor, meg csak akkor derült ki...

Így vagy úgy de ezt Te is tudod.

2015. márc. 1. 11:24
 22/25 A kérdező kommentje:
Igazából engem hívogatott az anyja,mit főzök,jól van-e a kisfia.A férjem örült is ennek,gondolta jól megvagyunk az anyjával.De miután megszületett a fiunk,egyre jobban fájt,hogy csak a fiáról érdeklődik,meg sem kérdezi,hogy van az unokája.Meg is bántott konkrét dolgokkal anyósom,sosem szóltam vissza.Ezek után mindig átadtam a telefont a férjemnek,beszélgessen ő az anyjával.Sajnos nagyrészt az én szapulásomról szól.
2015. márc. 1. 11:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed akár 1 mondat erejéig hallgatja a szapulásodat, akkor te nagyon nem a megfelelő emberhez mentél hozzá. Ha a számomra szeretett embert bármi is szapulja nekem, főleg ha az az anyám, akkor azonnal befejezettnek tekintem a beszélgetést vele, és világosan a tudtára adom, hogy legközelebb akkor beszélünk, ha ezzel felhagyott. Szeretni nem kötelező, de tiszteletben tartani, hogy én szeretem, életem párja ő, az igen.
2015. márc. 1. 12:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom elhinni, hogy ennyi idősen nem tudtad észrevenni... Nem vagy már rózsaszín hormonködben úszó kamaszlány. Már 25 évesen is - bármennyire is szerelmes voltam - nagyon ésszel néztem a leendő páromat. Most is szerelmes vagyok bele, nem kellett csalódnom.
2015. márc. 1. 17:16
 25/25 A kérdező kommentje:

Ennyire nem volt durva.Más,ha az ember szereti a másikat,jobban elnéz dolgokat.

Jogos a kritikátok,de valljuk be,elég nehéz dolog a párválasztás.Mondjuk úgy 20 %-ra becsülöm,akiknek igazán sikerül.De lehet sokat mondtam.

2015. márc. 1. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!