Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 40 éves férfi létére hihetetlenül naiv. Van ebből kiút?
Nem hiszem, hogy már meg fog változni.
Annyit tudsz tenni, hogy a pénzeitekre jobban odafigyelsz, jobban ellenőrzöd. Én nem engedném, hogy így kölcsönözzön.
Gondolom, eleve azért járnak a nyakára, mert tudják, hogy milyen naiv és hogy ő le lehet húzni és még vissza se kell adni. A férjed meg gondoljon arra, hogy azokból a pénzekből magatokra, a gyereketeknek miket vehettetek volna.
Hàt lehet te se vagy jobb nála mivel öt választotad..
ez is egy "hitel" és "meg adja"??
Én a következőt javaslom, ha közös kassza van akkor is (akkor főleg): minden hónapban üljetek le, és előre számoljátok ki (az előző havi kiadások alapján), hogy mennyi pénzetek megy el. Lakbér, rezsi, számlák, étkezés, takarék. Ami ezen felül marad, az megy a szórakozásra. Ebből X ezret ketten szórtok el (étterem, nyaralás stb), marad y összeg. Ezt felezitek, hogy 50 fabatka neked, 50 neki. Na, azzal az 50 fabatkával azt csinál, amit óhajt, de ne sírjon, ha nem tud magának cipőt venni, mert kölcsönadta, és nem adják vissza.
Nálunk ez van, és működik. Én most a s*ggére vertem az én fabatkáimnak, de juszt se fogok kérni a páromtól az övéből, vagy leemelni a közösből- amihez természetesen mindkettőnknek hozzáférése van.
Anyukámat meg úgy átpalizta apukám, hogy csak na. Sorra vette fel a hiteleket titokban, aztán anyu szegény csak nézett, hogy mi ez az értesítő. (Igen, apunak annyi esze se volt, hogy ne otthonra kérje a leveleit.) Ő az ellentéte a férjednek (apu), mindenkitől kölcsönkéregetett. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!