Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A múltam tönkreteszi az...

A múltam tönkreteszi az életemet. Hol a kiút?

Figyelt kérdés
Szégyenlem a történetem, de ez egy anonim oldal, itt el merem mondani, hogy nem is olyan régen még a testemet árultam és drogot fogyasztottam, nem is keveset. Egy férfi húzott ki a pokolból, ő a férjem már két éve és mindennél jobban szeretem őt. A kábítószerről tudott, ő segített a leszokásban, olyan nekem, mint a herceg, aki egy csókkal felébresztett engem. Hitet is ő adott nekem. A prostitúciót viszont nem mondtan el neki, azt szégyenlem, most is úgy gondolok vissza rá, hogy a legnagyobb bűnt követtem el, amit egy nő elkövethet maga ellen. A hétvén bekövetkezett életem legnagyobb megaláztatása: egy bevásárlóközpontban összetalálkoztunk egy régi visszatérő ügyfelemmel, aki mindent elmondott rólam. A férjem azóta csak egyszer szólt hozzám, akkor is csak azt közölte, hogy csak az állapotom miatt nem tett ki az utcára. Mindennel próbálkozom, de levegőnek néz és a kanapén alszik, nem mellettem. Rettegek, hogy örökre máshogy fog nézni rám, pedig én mindennél jobban szeretem őt. Az én dolgom helyreállítani a büszkeségét, de nem tudom, hogy kellene nekiállnom.
2013. jan. 14. 13:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez nagyon nehéz. Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni a témához. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.

Esetleg írj neki egy levelet. Ha nem hallgat meg, átnéz rajtad, akkor úgy neked is nehezebb elmondani neki a dolgokat, de ha levelet írsz, akkor azt biztos el fogja olvasni. Remélem helyrejönnek a dolgaid idővel. De azért ehhez sok idő fog kelleni, hogy feldolgozza ezt.

2013. jan. 14. 13:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem a büszkeségével lett gond,hanem a bizalmával.

Az állapotod terhességet takar?

2013. jan. 14. 13:19
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen. Második hónap.
2013. jan. 14. 13:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, igencsak megértem a férjedet, ha két éve alatt nem voltál vele öszinte, akkor jogos részéröl.
2013. jan. 14. 13:20
 5/19 poet1 ***** válasza:
100%
Szia,én javasolnám,hogy kérj tőle bocsánatot,egyszerűen és őszintén,mondd,hogy ezek a múlt részeit képezik az életedben,és a sebek miatt nem tudtad elmondani neki. Semmiképp ne hazudj és ne próbáld azt az esetet mikor megtudta nem megtörténtként kezelni. Ha szeret,megérti. Emlékeztesd arra finoman,h mit látott benned,amikor elvett,mert te az vagy ma is. Sok sikert,szurkolok!
2013. jan. 14. 13:23
 6/19 A kérdező kommentje:
Én nem hazugságnak fogtam fel, csak el akartam ásni a múltat, nagyon-nagyon mélyre, örökre el akartam felejteni és élvezni akartam az új, boldog életemet. Most viszont neki sem nő vagyok, csak egy tárgy, mint régen mindenkinek.
2013. jan. 14. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:

Először szerintem hagyni kéne lenyugodni a kedélyeket, amíg felfokozott idegállapotban van, addig nem tud józan fejjel gondolkodni. Ha úgy érzed, hogy képes már beszélgetni veled, és nem csak levegőnek nézni, akkor próbálkozhatsz azzal, hogy üljetek le, és beszéljétek meg. Ha meghallgat, mondd el neki, hogy miért mentél bele ilyenbe, képzelje bele magát a te akkori helyzetedbe (hiszen gondolom nem jókedvedből csináltad). Mondd el neki, hogy ez egy olyan dolog, amit nyilván nagyon szégyelltél, és mivel nagyon fáj, lezártad, nem akartál róla beszélni. Mondd el neki, hogy bár fájó egy ilyen dologba belegondolni, te ettől még ugyanaz vagy, akibe beleszeretett, és mindent megtettél, és meg is teszel, hogy a múltat elfelejthesd. Biztosan neki is van olyan dolga régről, amiről nem szívesen mesél, senki sem feddhetetlen.

Itt csak az idő segíthet a dolgokon, és az, ha igazán szeretitek egymást. Az sokat segít, ha elmondja ő is, hogy mit érez. Bár nagyban függ a személyiségétől is a reakciója.

2013. jan. 14. 13:25
 8/19 anonim ***** válasza:
A levél jó ötlet, jobban össze tudod szedni a gondolataidat! Ugyan valóban hibáztál, erre a lebukásra sajnos volt esély, de meg nem történté már nem tudod tenni. Szerintem is a bizalmon esett most csorba... azt pedig iszonyú könnyű eljátszani, és nagyon nehéz újraépíteni.
2013. jan. 14. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy mi legyen a gyerekkel, mert ez az állapot örökre nem maradhat így.
2013. jan. 14. 13:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszhoz nem lehet sok mindent hozzátenni, ez a lényeg. Én is azt próbálnám neki elmondani, hogy az vagyok, akit megismert. Bocsánatot kérnék a titkolózásért és elmondanám, bármennyi idő is kell neki, én várok rá, hogy megbocsásson nekem.
2013. jan. 14. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!