A múltam tönkreteszi az életemet. Hol a kiút?
Kedves Kérdező, nagyon sajnálom, amit történt, nehéz lehet. Megértem a férjedet is, mert ez biztos nagy törést okozott benne, azt érezheti, hazugságban élt melletted eddig. DE! Téged is megértelek, mert persze, hogy nem egyszerű ezekről beszélni. Most nem kezdek el azzal jönni, hogy jobb lett volna elmondani, mert ami történt, megtörtént, mert inkább a jelen helyzetre koncentráljunk.
Ahogy itt írták, szerintem is levélben fogalmazd meg mindazt a férjednek, amit szeretnél. Biztos, hogy idő kell annak, amíg ezt megemészti. De szerintem nem lehetetlen. Főleg, hogy gyermeket vársz, vártok.
Ha hajlandó veled kommunikálni, és megtehetitek anyagilag, lehet, hogy párterápiára is érdemes lenne elmenni.
A lehető legjobbakat kívánom Neked, Nektek.
28/N
Elment a baba a stessz miatt. Vége, ennyi, teljesen tönkrementem. Nem tudom, hogy mi lesz, a férjem gyűlöl, jobb neki, ha elválunk, jobbat érdemel. Nélküle nem tudom befejezni az egyetemet sem. Nincs hova mennem, nincs pénzem, nincs munkám.
Az előzőnek igaza volt, ha ezt olvassa valaki, aki azt eszi, amit én tettem, azonnal hagyja abba, mert nem lesz jó vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!