Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A múltam tönkreteszi az...

A múltam tönkreteszi az életemet. Hol a kiút?

Figyelt kérdés
Szégyenlem a történetem, de ez egy anonim oldal, itt el merem mondani, hogy nem is olyan régen még a testemet árultam és drogot fogyasztottam, nem is keveset. Egy férfi húzott ki a pokolból, ő a férjem már két éve és mindennél jobban szeretem őt. A kábítószerről tudott, ő segített a leszokásban, olyan nekem, mint a herceg, aki egy csókkal felébresztett engem. Hitet is ő adott nekem. A prostitúciót viszont nem mondtan el neki, azt szégyenlem, most is úgy gondolok vissza rá, hogy a legnagyobb bűnt követtem el, amit egy nő elkövethet maga ellen. A hétvén bekövetkezett életem legnagyobb megaláztatása: egy bevásárlóközpontban összetalálkoztunk egy régi visszatérő ügyfelemmel, aki mindent elmondott rólam. A férjem azóta csak egyszer szólt hozzám, akkor is csak azt közölte, hogy csak az állapotom miatt nem tett ki az utcára. Mindennel próbálkozom, de levegőnek néz és a kanapén alszik, nem mellettem. Rettegek, hogy örökre máshogy fog nézni rám, pedig én mindennél jobban szeretem őt. Az én dolgom helyreállítani a büszkeségét, de nem tudom, hogy kellene nekiállnom.
2013. jan. 14. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, nagyon sajnálom, amit történt, nehéz lehet. Megértem a férjedet is, mert ez biztos nagy törést okozott benne, azt érezheti, hazugságban élt melletted eddig. DE! Téged is megértelek, mert persze, hogy nem egyszerű ezekről beszélni. Most nem kezdek el azzal jönni, hogy jobb lett volna elmondani, mert ami történt, megtörtént, mert inkább a jelen helyzetre koncentráljunk.

Ahogy itt írták, szerintem is levélben fogalmazd meg mindazt a férjednek, amit szeretnél. Biztos, hogy idő kell annak, amíg ezt megemészti. De szerintem nem lehetetlen. Főleg, hogy gyermeket vársz, vártok.

Ha hajlandó veled kommunikálni, és megtehetitek anyagilag, lehet, hogy párterápiára is érdemes lenne elmenni.

A lehető legjobbakat kívánom Neked, Nektek.

28/N

2013. jan. 14. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem értem az ürgét, de ő se téged.
2013. jan. 14. 13:41
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagy baj van, tudja az egész környék, az anyósom szétkürtölte, hogy mi voltam. Egyedül maradtam megint. A szüleimhez sem mehetek, évek óta nem beszéltem velük, a férjem undorodik tőlem, ahogy mindenki más is. Miért nem lehet kijavítani egy hibát, miért kell ez, én ezt nem érdemlem meg, nem vagyok rossz ember!
2013. jan. 19. 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú hallani, hogy egyes embereknek eddig tart a jóban-rosszban... :( A férjedet is értem, hogy nekikeseredett, csalódott, na de hogy a családban is szétkürtölte, ez szörnyű! :o Bármi indokot kitalálhatott volna, hogy miért szakít veled, nem kellett volna tönkretennie Téged. :(((
2013. jan. 19. 13:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak, de lehet, hogy néhány fiatalnak tanulság lesz a történeted, MIELÖTT erre az útra lépnek, mert elég sokan megbocsájthatónak tartják, ha valaki áltmenetileg a testéböl él, és arra nem gondolnak, hogy késöbb, amikor már ezt szégyellni fogják, akkor is bármikor kiderülhet, akár sok év múlva is.
2013. jan. 19. 14:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez pont nem vígasztal most.
2013. jan. 19. 15:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, irtam is, hogy sajnállak, de ennek ellenére szerintem azért csak jobb másokat figyelmeztetni...
2013. jan. 19. 15:35
 18/19 A kérdező kommentje:

Elment a baba a stessz miatt. Vége, ennyi, teljesen tönkrementem. Nem tudom, hogy mi lesz, a férjem gyűlöl, jobb neki, ha elválunk, jobbat érdemel. Nélküle nem tudom befejezni az egyetemet sem. Nincs hova mennem, nincs pénzem, nincs munkám.

Az előzőnek igaza volt, ha ezt olvassa valaki, aki azt eszi, amit én tettem, azonnal hagyja abba, mert nem lesz jó vége!

2013. jan. 27. 12:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
mi lett veled azóta kérdező????
2015. febr. 28. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!