Anyósom mindenről kikérdezi a férjem.Ő pedig el is mondja.Kései házasság a mienk,40 évesek vagyunk,3 éve együtt.A férjem már volt nős.Mostanában derült ki,hogy az anyja áskálódásai miatt menekült el az első asszony.Még arról is beszámol az anyjának,hogyan hányszor szeretkezünk egy héten.Miután szép szóval nem ment,összevesztünk.Azt hittem,sikerült rendezni.Hónapok óta csend,de érzem anyós hatását a háttérből.Tegnap a férjem rokonaitól tudtam meg,hogy anyósom továbbra is bánt a hátam mögött,uszítja ellenem a fiát,aki sajnos vevő is erre.
9 véletlen lepontoztalak.. Pedig fel akartalak..bocsánat.
Nem tudom hányadik voltam eredetileg..
Szerintem itt vagy megszoksz, vagy megszöksz, változtatni nem fog
2015. febr. 28. 11:10
12/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogja fel a férjem,nem is akarja.Abba már beletörődtem,hogy beszámol az édesanyjának.De ha valami nem teszik anyósomnak,azzal rögtön uszítja.Itthon pedig jön a veszekedés,rögtön bánt a férjem.Hogy ezt vagy azt nem jól csinálom.Ebből mindig tudom,hogy mikor beszélt az anyjával.
2015. febr. 28. 11:13
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek,akkor ebből megszöksz lesz,mert egyre nehezebben bírom.
2015. febr. 28. 11:14
14/25 anonim válasza:
Ezek szerint anyósnak se férje, se élettársa, se palija ?
2015. febr. 28. 11:23
15/25 A kérdező kommentje:
De van férje.
2015. febr. 28. 13:47
16/25 anonim válasza:
Azt a házasságot lehet tönkretenni, amit a felek hagynak. Esetünkben a férjed.
2015. febr. 28. 15:44
17/25 anonim válasza:
Sajnos ebből csak egyféle kiút van, a menekülés. Sajnálom a férjed, de nem érdemes egy ilyen mellett maradni, a saját érdekedben. Változni már nem fog, az előző felesége is emiatt hagyta el, és nem is tanult a hibájából. Itt a férjed a nagyobb hibás, hogy ennyire hagyja magát befolyásolni, de neked egyáltalán nem kötelességet tönkretenni ezzel az életed, mert csak te fogsz szenvedni mellette, semmi magánéleted nem lesz, és anyuci ott fog lógni a nyakatokon.
Én csak azt nem értem, hogy egy anya hogyan lehet ilyen végtelenül önző, hogy ennyire manipulálja és befolyásolja a saját gyerekét. Nem gondol az ilyen arra, hogy mi lesz a szerencsétlen gyerekével, ha ő már nem lesz? Ott fog állni az anyja sírja felett egymagában, egyedül, nem lesz az ég világon már senkije, az anyja meg annyira megváltoztatta a viselkedését, hogy nem lesz képes kialakítani egy normális kapcsolatot.
2015. febr. 28. 18:12
18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos jól látod.Ezt nem értem én sem,hogy az anyukája sem fogja fel,hogy a saját gyerekének árt.
2015. febr. 28. 18:37
19/25 anonim válasza:
Mi fiatalok vagyunk, 30 alatt mindketten, de nálunk is hasonló helyzet volt. Párom anyuci pici fia, aki rohan, ha anyuci - egy órára innen- nem találja a zsebkendőt. Egyszer betelt a pohár, és közöltem, hogy ameddig ez a szituáció, ne is álmodjon arról, hogy velem közösen lesz gyereke. Ameddig nem tudom 10000000%-ban, hogy a (néha beteg) gyereke és az életképtelen anyja közül a gyereket választja, addig nem ő az ideális társ. Nos, ez hatott, de még jóval esküvő előtt játszottuk le ezt a játszmát.
2015. febr. 28. 21:47
20/25 A kérdező kommentje:
Esküvő előtt nem volt ilyen.De utólag jöttem rá,intő jel lehetett volna,hogy anyósom sokat szidta nekem a férjem első feleségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!