Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ferjem naponta hivogatja az...

Ferjem naponta hivogatja az anyjat aki itt lakik 5 percre tolunk. Fel orakat dumalnak. Szerintetek normalis ez?

Figyelt kérdés
Mindent elmesel neki az adott naprol. 30 evesek elmultunk nem dedo ez? Nagyon zavar. Babat varok ez mar a finisch 8. honap. Bizonyara erzekenyebb vagyok. Szegeny anyu ugy orul ha tud rolunk dolgokat... hat koszi. Par hete kezdte a telefonalgatast.lassan nincs mas temank mint hogy szegeny anyu most eppen milyen betegseget fedezett fel magan a net segitsegevel stb. Egyebkent szerencsere nem beteg. Banto valaszok kimeljenek lszi. Koszi :-)

2015. febr. 24. 22:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk ebből a szegény anyu effektusból az lett, hogy anyuka a porszívózáshoz (és nem túlzok, tényleg!) át akarta hívni a város másik végére párom úgy, hogy két nagyobb testvére volt otthon. Ez volt az a a pillanat, amikor betelt a pohár, és kijelentettem, hogy amíg anyuka a hátsóját sem képes egyedül kitörölni, addig itt nem lesz gyerekvállalás, mert ha nekem anyuka akkor akar vasalni, amikor az a gyerek beteg és picifia konfrontálódás helyett, szegényanyu effektusból ott köt ki, az senkinek nem jó. Ezt gyerekként végigéltem, az én gyerekem nem fogja.

Azt gondolom, azzal, ha csak dumál, telefonál, még nincs probléma, van. Ha viszont anyós egyszercsak megjelenik, vagy elvárja hogy picifia ugribugrizzon körötte, az már sok. Én csak 22 vagyok, anyum a szomszédban lakik és mindig a legjobb barátom volt - mindent tud rólam, egyke vagyok és mindig anyuci egyetlen pici lánya leszek, akire éveket várt, ráadásul édesapám már nem él, tehát anyu tökegyedül van a szomszédban - mégse beszélünk ilyen sűrűn.

2015. febr. 25. 16:02
 22/23 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Egy 2 eves gyermek mar van, most a kistestvert varjuk. Igen annak idejen amikor megszuletett napi 6-8 orakat volt itt. Majdnem elvaltunk. Persze mire megjott a melobol a ferjem elment, nem akart zavarni... hat koszi.hiperfaradt voltam. Itt ucsorgott es beszelt... na jo, sarkamra allok es kesz. Tobbszor mondtam hivjuk at de nem, eleg a telefon, kulonben itt marad sokaig, mondja a fia. Nem hinnem hogy rossz indulatu lennek, igazan. :-)
2015. febr. 25. 20:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Attól is függ miről beszélnek szerintem. Van mikor én is fél órákat beszélek anyámmal naponta, vagy többet, pedig látom is hetente többször. Nagy családunk van és folyton történik valami. Gyakran a házasságom vagy a napi dolgaink, ami a házasságomat érinti egyáltalán szóba se kerül mégis egy órát beszélünk, mert (néha sajnos) van miről
2015. febr. 26. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!