Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta vagy kétnaponta vagytok együtt? Miota vagytok házasok? én most vezettem be hogy kétnaponta legyünk együtt. ö 33 én 30 és Holnap lesz 8 éve hogy együtt vagyunk!
"én most vezettem be hogy kétnaponta legyünk együtt"
Hánytól hányig, milyen pozícióban és melyikőtöknek hányszor lehet jó? Ezek is fontos kitételek.
Egyéb lehetőség nincs? :D Csak naponta,két naponta?
Amúgy akkor amikor kedvünk van...
1.
Ugyanez ugrott be..
:D
Változő, nem tudom így megmondani, minden nap nem, de nem is kétnaponta, amikor van időnk kedvünk, alkalmunk...stb
Van hogy minden nap, van, hogy 3 napig nem van, hogy minden másnap...
6 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk együtt,
27, 28 évesek vagyunk
És nem vezetünk be semmit, a spontaneitás hívei vagyunk
Bevezetted?
És ha szépen pitizik lesz egy extra is havonta?
Te diktálod, hogy mikor vagytok együtt? Remélem a te általad bevezetett minden második nap, neki nem lesz kedve hozzá, aztán hoppon is maradtál.
Közel 20 évi házasság alatt nálunk változó volt a gyakoriság. (a naponta többtől a heti egyig és ez nem az idő múlásával változott, hanem hol így hol úgy.) Az időbeliség helyett a minőségre próbálj még bevezetni valamit!
ezt a bevezetést hogy érted? beírod a határidőnaplódba? bekarikázod a naptárba? csak páros napokon? vagy csak páratlanokon?
És ha szerdán volt, csütörtökön juszt sem, mégha kívánjátok is? Ha meg nem, pénteken akkor is kötelező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!