Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Naponta vagy kétnaponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta vagy kétnaponta vagytok együtt? Miota vagytok házasok? én most vezettem be hogy kétnaponta legyünk együtt. ö 33 én 30 és Holnap lesz 8 éve hogy együtt vagyunk!

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezö, meselj legyszi, hogy lehet ezt bevezetni? Ez engem is erdekelne, en is beveztnem:D

Amugy 1-es es 6-os jol elmondta a lenyeget:) 7,5 eve vagyunk együtt, tavaly hazasodtunk, es nem szamolom, amikor kedvünk van.

2015. jan. 9. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"én most vezettem be hogy kétnaponta legyünk együtt"

:-D te vezetted be?? A párodnak nincs is beleszólása??

Miért volt szükség erre a "drasztikus" változásra nálatok??

Én nem csípem az ilyen menetrend-szexet! Akkor vagyunk együtt mikor kedvünk van hozzá!

2015. jan. 9. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Bevezetted? :D Jól tetted. :D

Amúgy nálunk nincs ilyen naponta, kétnaponta szex. Akkor van, amikor kedvünk van hozzá. Nem vagyunk nagyétkűek, nekünk a havi 1-2x alkalom tökéletesen megfelel. De van, hogy még ennél is ritkábban. Ja, és 11 éve vagyunk együtt. 30/nő 32/F

2015. jan. 9. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért pontozzátok le azokat akik nem gyakran szexelnek? Ha nekik így jó, és ez alapján válaszol, az miért nem hasznos???
2015. jan. 9. 18:42
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

14 - es, egyszerűen azért, mert jár ide pár korlátolt képességű egyén is.

A kérdésre válaszolva: Nálunk sem volt soha rendszer, mikor hogy... Volt olyan időszak, amikor naponta, volt hogy hetente, volt hogy 2-3 naponta, stb. Most a második terhességem alatt sajnos csak néha. :( Az előzővel nem volt ilyen, de most egészen másnapig keményedik a hasam a szextől és közben is kellemetlen érzés.

2015. jan. 9. 18:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Az előző emberek leírták azt ami nekem is azonnal eszembe jutott... :)

Valamikor eltelik 3-4 nap is hogy nem vagyunk együtt, valamikor pedig 1 héten keresztül minden nap. De egyébként nem tartom számon. akkor csináljuk, amikor kedvünk van.

2015. jan. 9. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagyunk együtt, amikor kedvünk van hozzá. Bevezetted, hát ez egyszerűen pfff... :D Sebaj, legalább nevettem egy jót. :)
2015. jan. 9. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi éppen távkapcsolatban vagyunk, de mikor együtt vagyunk akkor kb. napi 2(ez ritka) és 2-3nap között változik. 3,5 éve élünk egymással nemi életet. Volt több hónap szünet is, de nem azért, mert nem kívántuk egymást, hanem mert pl. összevesztünk, és szünet volt köztünk, vetélés után, szülés után, gombás fertőzésem miatt... Volt, mikor heti egyszer tudtunk csak találkozni, akkor nyilván heti egy, ritkán két heti egy között változott, most a párom messzebb dolgozik, és 1,5 aztán meg 2,5 hónapig nem találkoztunk. De mikor pl. egy egész nyarat együtt töltöttünk, vagy most karácsonykor 2 hetet, két napi egy volt az átlag. Gondolom ha végre eljön az idő, hogy együtt lakjunk, és folyamatosan együtt legyünk, szintén 2-3 napi egy lesz az átlag, ritkán több vagy kevesebb. Remélem 10 év múlva is azért meglesz még legalább a heti 1-2 szex.

Ja, és bevezetni nyilván nem fogok semmit, ha elégedetlen leszek a szexek gyakoriságával, azt Megbeszélem a párommal, hogy pl. jobban szeretném, ha gyakrabban lennék együtt, de akkor sem fogok percre-órára-napra pontosan semmihez ragaszkodni. Ha látom, hogy fáradt, nem nyaggatom, majd bepótoljuk másnap, vagy valamikor, mikor több kedve lesz hozzá, és kész.

Egyébként meg hosszú távon(!!) nem vezet jóra, ha nyaggatjuk a párunkat, duzzogunk, meg pl. ha hulla fáradtan bedől az ágyba, mi meg bebújunk a takaró alá, és felnyaljuk a farkát, mert ha kötelezővé válik a szex, a kényszer miatt lehetséges, hogy a párunk még kevésbé fog vágyni a velünk való szexre.

2015. jan. 9. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem még új a kapcsolat, és mindig, amikor egymásnál alszunk, ez max. kétnaponta.

néha napi 2.

36n

32f

2015. jan. 9. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
megis hogyan lehet bevezetni h 2 naponta hajra? :DDDDD Om... nalunk naponta v 2 naponta van..amikor megkivanjuk egymast bumm izibe neki :D en kivannam,o is de azert kell egy mertek is :D meg hat sokat dolgozunk :'( de 1 szo mint 100: 1v2 naponta..2 eve vagyunk egyutt. Az elejen atszeretkeztuk az egesz ejszakat is :D vagy napi 2-3-4x is...
2015. jan. 10. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!