Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kétnaponta vagyok együtt a...

Ha kétnaponta vagyok együtt a párommal, akkor is észrevehetem a tojásfehérjés folyást, ami a peteérésre utal?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Miert ne venned észre? Pisilès közben is láthatod vagy megnézed magad időnként.
2014. nov. 4. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez engem is összezavar...nálam még másnap is tud kifolyni sperma :P így nem tudom "biztonsággal" vizsgálni anyákot
2014. nov. 4. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Jah, hogy igy érted. Nem igazán kell vizslatni. Amikor látod hogy kocsinyasodik, akkor onnantól kb egy hétig lehet sikeres az akció.
2014. nov. 4. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki rosszul tettem fel a kérdést, de a 2. válaszoló arra gondolt amire én.
2014. nov. 4. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na en is pont ma gondolkodtam ezen:))

Kb most kell lennie nekem is de nem tudom egyertelmuen eldonteni:))

Mondjuk fajdogal a hasam mintha meg akarna jonni allitolag ez is egy jel ugyhogy probalkozunk:)))

Sok sikert neked is:)

2014. nov. 4. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem veszed észre! Még megszakítással védekeztünk minden hónapban érzékeltem a tojásfehérje szerű nyákot, aztán mikor élesben nyomtuk sosem tapasztaltam, azért a sperma megváltoztatja a folyás állagát...de pikk pakk összejott a baba :) 25 hkm :)
2014. nov. 4. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Tényleg nem veszem észre mióta próbálkozunk. Akkor ezért. Most nagyon görcsölget a hasam és a bal petefészkemnél szurkál is. A ciklusom közepén vagyok, akkor lehet most van a peteérésem.

Köszönöm a válaszokat. Hasznosak voltak. :)

2014. nov. 5. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok én pont ezért rendeltem ovu tesztet, hogy tudjam mikor lehet peteérésem és abban a hónapban meg is fogant a kisbabánk :) rendelj te is vateráról ebayról 50-70 Ft dbja és nagyon jók nem kell drágát venni több ezrekért! Sok sikert! :)
2014. nov. 6. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!