Ferjem naponta hivogatja az anyjat aki itt lakik 5 percre tolunk. Fel orakat dumalnak. Szerintetek normalis ez?
Hasonló a helyzet, nálunk a baba születése előtt párom minden hétköznap hazament az anyjához, hogy anyuci nyugodt legyen, ill. este amikor hazaért a munkából még hazatelefonált a szüleinek, hogy sikeresen hazaért. Amikor elfelejtette, akkor másnap jött a lecseszés, hogy az anyja nem aludt éjjel úgy aggódott, és hajnal 2-kor át kellett jönniük hozzánk, hogy ott parkol-e a kocsi a háznál, csak akkor nyugodott meg. (szomszéd kerületben laknak)
Mikor megszületett a babánk, pár hónapig anyósom olyan műsorokat előadott, hogy majdnem ráment a kapcsolatunk: néhány naponta rosszul lett, és csak a fia volt jó neki, hogy mellette üljön, após nem. A háziorvosukhoz is párommal vitette magát, mert egyedül nem tudott elmenni. Vagy mikor párom jött haza munkából, itt várták a ház előtt, hogy beszélgessen egy órácskát az anyjával, mert olyan gyenge és szédül...
Én meg itt ültem egy hasfájós, non-stop üvöltő kisbabával tökegyedül. Aztán egyszer közöltem a párommal, hogy én akár egyedül is felnevelem a gyereket ha neki az anyja a fontosabb, de ezt nem viselem el tovább, azóta javult sokat a helyzet.
Most naponta megy be anyós meg após páromhoz a melóhelyére (vállalkozó, övé a hely), de legalább munkaidőben, nem utána, így engem a legkevésbé se érdekel. Itthonról nem telefonál velük, csak esténként ír egy sms-t.
Úgyhogy készülj, hogy a baba születése után csak még rosszabb lesz a helyzet :( de állj a sarkadra, ne hagyd, hogy teljesen a fejetekre nőjön az anyós!
ja, én 31, párom 38...
Jobban örülnél, ha mindennap átmenne az anyós és ott mondaná a halandzsáit?
Ha 5 percre lakik, és ennyire zavaró lény, akkor át is mehetne és több lenne a fél órából.
Egyébként én sem örülnék. Ez már túlságosan beleavatkozó az életünkben.
Kell egy határ és egy magánszféra.
13-asnak:
Hát szerintem meg akkor is beteges, ha egy felnőtt ember napi fél órában meséli el azt az anyjának, hogy milyen volt a napja. Ez nagyon részletes. Kb. azt is elmondhatja, hogy mikor ment WC-re. Nyugodtan hívja fel az anyját minden nap a férj, ezzel semmi gond nincs. Azzal van a baj, hogy MINDENT megoszt az anyjával szerintem.
"Azzal van a baj, hogy MINDENT megoszt az anyjával szerintem."
Az pedig a nagyobb gond, hogy 2 ember beszélgetését füleli, figyeli, kontrollálja, beleugatva valaki. Ha lemarad egy percről, akkor mint egy ávós vallatóra fogja, mit csináltál? azt a félórát a 24 órás napból miért merted saját kedved szerint felhasználni? ? ? Hogy merészelted?
Te kevered a szezont a fazonnal. Egy szóval sem mondta a kérdező, hogy ávós módjára elszámoltatná a férjét. A férj beszél arról állandóan a kérdezőnek, hogy anyu így, anyu úgy.
Továbbra sem bírom felfogni, hogy miről lehet minden áldott nap beszélni fél órát ugyanazzal a személlyel. Egyszerűen nem történik ennyi minden egy emberrel.
"férj beszél arról állandóan a kérdezőnek" -ha a kérdező nem zsigeri gyűlölettel venné anyósát, nem lenne ez probléma, másfelől meg talán azért nem "állandóan"
Mit beszél? ez lenne a legfontosabb: két ember beszélgetését egy külsőnek nem kell megérteni, felfogni. Mer az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!