Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire normális ez az anyóstól?

Mennyire normális ez az anyóstól?

Figyelt kérdés

A barátnőm tulajdonos a házban de az anyja a haszonélvező, az anyja olyan szinten nem tett keresztbe egy szalmaszálat sem, hogy egy PUTRI az egész ház, kert. Putri.

Én idejöttem a barátnőmmel mondván ne legyünk már hülyék, ne menjünk albérletbe havi 50 ezerért, hanem újítsuk fel az Ő RÉSZÉT,ugyanis beköltözött a ház hátsó részébe és csinált itt egy kis lakást, amit segítek befejezni.

Nos ma történt az, hogy a lakás előtt, az ajtó közepén volt egy vasoszlop tök indokolatlanul, amit én kivágtam, mert nagyon zavaró volt.

Erre az anyós kijött, hogy én azt miért nem kérdeztem meg, hogy kivághatom-e.

Most akkor mivan?

A barátnőm részét csináljuk, az anyja meg konkrétan eddig csak rohasztotta a házat, nem akarok képeket küldeni de a cigány putri barátságosabb volt mint ez a hely.

2015. febr. 10. 15:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
kényszerhelyzet. eltartási szerződést sem egyszerű kötni, addig menjek az utcára?
2015. febr. 10. 18:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Pedig Miskolc legszebb részén lakunk. A hegyek lábánál. Annyira szép az egész hely, a béke szigete lehetne.
2015. febr. 10. 18:49
 23/26 anonim ***** válasza:

Ja, szóval a hely tetszik, az ingatlan bejön, minden más megoldásra van kifogásod. Akkor meg ez van, ebben kell boldogulnod.

Az érdekes ötlet, hogy a barátnőd szerinted perelhetné az anyját amiatt, hogy hol nőtt fel. Ilyen alapon fél Magyarország perben állhatna a szüleivel, hogy a világ IGAZÁN szerencsétlen és nyomorult vidékeit már ne is említsem.

Szóval, most őszintén... ha ez az egész neked putri, akkor menj, szerezz sajátot (apropó, te pereskedsz már a szüleiddel, hogy miért nem toltak alád valami kisebb kúriát vagy kastélyt minimum?), bérelj egyet, mint minden normális, kezdő fiatal.

2015. febr. 10. 19:00
 24/26 anonim ***** válasza:

te nem vagy komplett

abba a házban neked sose lesz tulajdon jogod

és amíg él az anyós bármikor kiteheti a tulajt is nem hogy az ingyen élőt aki lakbér nélkül oda ment a nyakára

egyik baromságot halmozod a másikra és még neked áll feljebb

2015. febr. 10. 19:01
 25/26 anonim ***** válasza:
pontosan az utcára mégis mit képzelsz, örökle ott csövezhetsz ingyen
2015. febr. 10. 20:01
 26/26 anonim válasza:

Hol élsz, ember?

Perelés, jogok???

Amerikában divat, biztos vagyok benne hogy Máúnika Show-n meg Jerry Springer-en nőttél fel.

Menj bankba lakáshitelért, menj külföldre dolgozni, vagy szokd meg a helyzetet.

2015. febr. 19. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!