Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire normális ez az anyóstól?

Mennyire normális ez az anyóstól?

Figyelt kérdés

A barátnőm tulajdonos a házban de az anyja a haszonélvező, az anyja olyan szinten nem tett keresztbe egy szalmaszálat sem, hogy egy PUTRI az egész ház, kert. Putri.

Én idejöttem a barátnőmmel mondván ne legyünk már hülyék, ne menjünk albérletbe havi 50 ezerért, hanem újítsuk fel az Ő RÉSZÉT,ugyanis beköltözött a ház hátsó részébe és csinált itt egy kis lakást, amit segítek befejezni.

Nos ma történt az, hogy a lakás előtt, az ajtó közepén volt egy vasoszlop tök indokolatlanul, amit én kivágtam, mert nagyon zavaró volt.

Erre az anyós kijött, hogy én azt miért nem kérdeztem meg, hogy kivághatom-e.

Most akkor mivan?

A barátnőm részét csináljuk, az anyja meg konkrétan eddig csak rohasztotta a házat, nem akarok képeket küldeni de a cigány putri barátságosabb volt mint ez a hely.

2015. febr. 10. 15:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

5. válaszoló vagyok.

jajj tudom már, te vagy az "intim kertes" kérdező a világmegváltó terveiddel MÁS ingatlanjában.

Akkor is, ott is leírtam a véleményemet arról, hogy nem kellene más tulajdonán kiélni a fantáziádat és amennyiben befogadnak, akkor nem kell nagy mellénnyel világot megváltani, de ez már vagy jó fél évvel ezelőtt volt.

Akkor is ott díszfényeket meg intim kertet meg tudja a fene miket akartál és ki voltál akadva mások igénytelenségén- már akkor is marhára irritáló volt, err most nekiállsz bontani más házát és fel vagy háborodva, hogy szóvá teszi????

Lehet, hogy te nagyon igényes, ízlésese, hiperszuper rózsaszín tervekkel megáldott fantaszikus egyéniség vagy, viszont jogilag akár birtokháborító is.

Jó lenne, ha TISZTELNÉL másokat- még ha szerinted putris is- ha nem megy, akkor meg el kell költözni a nem létező SAJÁTODBA és ott olyan intim kiskerteket ásol a kivágott oszlopjaid helyére, amilyet csak akarsz :)

Hú ha az én általad lenézett házamban csinálnád ezt, már repülnél és akkor lehet megbotránkozni otthon a saját kéródban :)

2015. febr. 10. 16:09
 12/26 A kérdező kommentje:
mert egyenlőre még nem ment el az eszem és nem költöttem több pénzt a helyre mint amennyi egy albérletre menne el.
2015. febr. 10. 16:09
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Az alapfelfogásoddal van baj.

Akármilyen a nő, a lánya vagy a ház, ti:

- nem vagytok család

- nem a te tulajdonod

Jogtalan a hőbörgésed és úgy látszik nagyon buta vagy.

2015. febr. 10. 16:10
 14/26 A kérdező kommentje:

Ez a baj az országgal. Amellett, hogy nagy a nyomor, rengeteg az agymosott, ostoba ember.

Az anyósnak szerintem segget kéne csókolnia amiért ilyen klassz társat talált a lánya, aki segít nekik rendbehozni a házat.

Cserébe az van, h ha mondjuk gyümölcsfát ültetünk, az neki tetszik.

Ha mondjuk kirakunk egy padot a kert végébe, az már nem. ott már odajön verni a mellét.

Egyébként jó ideje nem volt márilyen, de mivel az anyós bolond, és éjjelnappal itthon van, valószínűleg egész tavasszal-nyáron ezt kell majd hallgatnunk.

2015. febr. 10. 16:11
 15/26 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy a jogaidat oda dugod fel ahova akarod. Jogokkal akkor szokás dobálózni, ha az emberek haragosok.

Mi nem vagyunk haragosok úgy tudom, de ha a barátnőm anyja az akar lenni, akkor mocsok mód féreg, hogy csak azután kezdi ezt el, hogy a barátnőmmel együtt majdnem egy milliót belefeccöltünk a házába és tudja jól, h ha én megyek, a barátnőm vagy marad, vagy megkapja a házrészt.

2015. febr. 10. 16:12
 16/26 A kérdező kommentje:
Ez nem jogok, hanem békesség és gerinc kérdése szerintem.
2015. febr. 10. 16:13
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

Hát nagyon el vagy tévedve és te vagy az, aki NEM ISMERI a jogait és a "státuszát" ebben a "családban".

De látom még buta és alpári is vagy, ahogyan más, korábbi kiírásod esetén is így volt a kezdeti néhány komment után.

Senki nem azt mondta a te mocskos szavaidal élve, hogy "segget" kellene csókolni bárkinek is, de bizony a haszonélvező joggal van felháorodva, ha te ott rendezkedsz az Ő házában!

Ezt egy éva alatt sem sikerült megértened, sajnálatos.

Nem Magyarországgal van baj és nem az emberekkel (még velem sem)- a jog ismerete pedig nem csak akkor hasznos, ha haragban vagy valakivel, hanem a cselekvőképes felnőttkor hasznos tudása lehet.

Mikor fogod fel, hogy ami NEM A TIÉD abba nem szólhatsz bele akkor sem, ha neked valami nem tetszik?

Ezzel az erővel és felfogással minden barátnőd családjának a házát széttúrod, mert putri?

Vagy úgy gondolod, hogy ha odacuccolsz valakihez, akkor neked jár és jogos, hogy a te elképzelésed szerint legyen minden a házban, ami NEM A TIÉD?

Elképesztő, milyen öntelt és buta ember lehetsz.

Egyébként még egyszer hangsúlyozom: felnőtt, önálló férfi létedre nem kötelező más házába betelepedni és ott kiskirályként rendezkedni, majd hónapokon át itt rinyálni a helyzetről a kérdéseket.

Lehet neked is magadhoz költöztetni a lek..zott barátnődet (szép modnhatom)- vagy az már nem megy?

:)

intimkert :)

2015. febr. 10. 16:19
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ahhoz a házhoz neked pont annyi közöd van, mint nekem.
2015. febr. 10. 16:32
 19/26 anonim ***** válasza:
14%

De most miért kell ennyire savazni a kérdezőt? Odaköltözött, és emberi kinézetet akar a ház egyik felének.

Kérdező, te meg szard le az anyós kötözködését, nem használta ő azt az oszlopot semmire, csak azért szólt be, hogy beszóljon.

Az a gáz, ha a barátnőd nem áll melléd.

Azzal meg egyetértek, hogy a pénzbeli ráfordításokat módjával kezeled.

2015. febr. 10. 17:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem kell milliókat előrántani a helyzet megoldásához. Keress egy öreg nénit/bácsit és köss vele eltartási szerződést - lakhatás megoldva és legalább tudod, hogy a végén tiéd lesz a lakás/ház. Ennél elviselhetetlenebb ember nem lesz az sem, akivel szerződsz. Itt csak az idegeid mennek tönkre és elszórod a pénzed a semmire. Mert ebből semmi nem lesz a tiéd, max a barátnődé majd vagy 40-50 év múlva, ha az anyja meghal. Addig így akarsz élni? Tényleg?
2015. febr. 10. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!