Mit jelent, amit apósom mondott?
"Ha legközelebb találkozunk, megisszuk a pertut." Tegeznem kéne, ha legközelebb találkozunk?
28/F
Nehogy letegezd! :)
Ahogy #1 írja, legközelebb majd valószínűleg koccintotok és majd mondja, hogy tegezd.
De azért illik utána is bácsizni. Pl. Szervusz Pista bácsi, hogy vagy?
Ilyesmi történt velem is. Haveromnál voltunk és ittunk egy pálinkát, persze akik ott voltak (a haverom, az ő aoja, anyja meg az egyik ismerősük és én). Amikor az apjával koccintottam, mondta, hogy akkor most megittuk a pertut. Én erre rendben (nem tudtam mit jelent). Amikor mentem haza akkor beköszöntem a kertbe, hogy viszlát! Ő erre: Már megittuk a pertut. Én: csak néztem bambén, és a mellettem álló haverom világosított fel, haverom: tegezd már le apámat b+. :D Akkor esett le, egyből Akkor hello, majd h.nap jövök, ugyanis vele dolgoztam akkor. :D Nyári meló keretében xd. :D Szóval egy életre megjegyeztem, mi is az a pertu.
Szóval még ne tegezd le, csak ha legközelebb felajánlja, mert még nem ittátok meg a pertut. De nagy a korkülönbség és valószínű, hogy az akkor azért ahogy az előttem szóló is mondta "bácsizd" le. :D Szervusz Józsi bács, hogy vagy, nem iszunk egy jó kis hazait? :D Ennyi!
hát az én apám agyfa*t kapott volna, ha a férjem lebácsizza :D akkor volt ő 20, apám meg 44..
Neki mikor ittak páleszt, annyit mondott, hogy 'Szervusz'... férjem sem tudta, mit jelent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!