Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg zsúfoltan élünk egy...

Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?

Figyelt kérdés
Sógornőm (párom kedvenc testvére) szerint én hülye vagyok amiért én szeretnék gyereket. Szerinte már így is túl sokan lakunk itthon nem hiányzik még egy fő. Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk.
2015. jan. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
62%
Mi 6-an vagyunk 5 szobára 2 wc, 2 tusolófülkével +nagy fürdőszoba. Párom, két gyerek, anyukám, apósom és én. Jól ellennénk, nem lenne rossz, a rezsi is kisebb így, több jut mindenkinek... csak a büdös görény apósomat utálom (akit magunkhoz vettünk, hogy szakadt volna rám egy mázsa trágya, mikor beleegyeztem...) :)
2015. jan. 19. 11:52
 52/60 anonim ***** válasza:
0%

49-50 a kérdező szájaíze szerint semmit nem törölnek.

Egyik az, hogy a válaszolók is tudják jelenteni egymást. Másik meg az, hogy akkor megnézik a jelentett választ és azt törlik, ami nem felel meg a szabályoknak, provokál, sérteget, trágár és hasonlók.

2015. jan. 19. 13:44
 53/60 anonim ***** válasza:
Én semmi olyat nem írtam ami szabálytalan lenne.
2015. jan. 19. 13:49
 54/60 anonim ***** válasza:
69%
A népsűrűség az egy dolog, de a sógornőnek honnan van véleményezési joga ebben?
2015. jan. 19. 21:34
 55/60 anonim ***** válasza:
0%

"Én semmi olyat nem írtam ami szabálytalan lenne."

Hát másért pedig nem törölnek.

2015. jan. 19. 22:14
 56/60 anonim ***** válasza:

43: ?????

Tessék?!

2015. jan. 19. 22:48
 57/60 anonim ***** válasza:
74%

Azért kicsit olyan ez a beszélgetés, mintha senki nem értene semmit, elbeszéltek egymás mellett. Én úgy vettem ki kérdező szavaiból, hogy sógornő NEM él ebben a lakásban, hanem külön él az élettársával és a gyerekeivel, valószínűleg a saját lábán áll.. Ezt írja a kérdező: "Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk." Magyarán mondva sógornőnek az a gondja, hogy neki is a gyerekeivel jól esne a szülei támogatása, de ő nem kap támogatást, hanem kérdező él ott anyósék nyakán. Ez teljesen érthető.

Különben nincs semmi baj azzal, hogy hét fő 5 szobára, ha az egy család. De itt szinte idegenek élnek együtt. Mit keres itt az unoka húg és kié a már ott lévő két gyerek? Ez a baj, anya, apa, 5 gyerek öt szobára, teljesen rendben van. De ez? Unokahúg, anyós, meny...stb., folyamatos kofliktusok forrása.

2015. jan. 19. 23:03
 58/60 anonim ***** válasza:

Off.

Nekem törölték egyszer a válaszomat, 1 sértő szóért, ami nem volt karomkodás, vagy csúnya szó, csak minősítés. Azt a választ amiben több soron keresztül szidtak, azt meg nem törölték. Szóval ja.

2015. jan. 20. 07:23
 59/60 anonim ***** válasza:
46%
Én minél előbb külön költöznék, nem csak azért mert gyereket akarnék, hanem azért is mert sok annyi emberrel együtt élni, mindenkihez alkalmazkodni kéne :S A sógornőd tutira nem irigy, én legalábbis nem lennék.
2015. jan. 20. 19:36
 60/60 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez már sok lenne. Ha gyereket szeretnék vállalni, különmennék. Főznék, nem anyóstól várnám, senkinek a nyugalmát nem zavarnám egy újszülöttel és a körülötte való teendőkkel, és mások sem zavarnának bennünket.

Nem értem a sógornőd jelen helyzetetkben mit irigyelhetne tőled. Talán azt, hogy a főzést más megcsinálja? Én nem adnám mondjuk át azt sem másnak, szeretem csinálni.

2015. jan. 26. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!