Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?
49-50 a kérdező szájaíze szerint semmit nem törölnek.
Egyik az, hogy a válaszolók is tudják jelenteni egymást. Másik meg az, hogy akkor megnézik a jelentett választ és azt törlik, ami nem felel meg a szabályoknak, provokál, sérteget, trágár és hasonlók.
"Én semmi olyat nem írtam ami szabálytalan lenne."
Hát másért pedig nem törölnek.
Azért kicsit olyan ez a beszélgetés, mintha senki nem értene semmit, elbeszéltek egymás mellett. Én úgy vettem ki kérdező szavaiból, hogy sógornő NEM él ebben a lakásban, hanem külön él az élettársával és a gyerekeivel, valószínűleg a saját lábán áll.. Ezt írja a kérdező: "Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk." Magyarán mondva sógornőnek az a gondja, hogy neki is a gyerekeivel jól esne a szülei támogatása, de ő nem kap támogatást, hanem kérdező él ott anyósék nyakán. Ez teljesen érthető.
Különben nincs semmi baj azzal, hogy hét fő 5 szobára, ha az egy család. De itt szinte idegenek élnek együtt. Mit keres itt az unoka húg és kié a már ott lévő két gyerek? Ez a baj, anya, apa, 5 gyerek öt szobára, teljesen rendben van. De ez? Unokahúg, anyós, meny...stb., folyamatos kofliktusok forrása.
Off.
Nekem törölték egyszer a válaszomat, 1 sértő szóért, ami nem volt karomkodás, vagy csúnya szó, csak minősítés. Azt a választ amiben több soron keresztül szidtak, azt meg nem törölték. Szóval ja.
Nekem ez már sok lenne. Ha gyereket szeretnék vállalni, különmennék. Főznék, nem anyóstól várnám, senkinek a nyugalmát nem zavarnám egy újszülöttel és a körülötte való teendőkkel, és mások sem zavarnának bennünket.
Nem értem a sógornőd jelen helyzetetkben mit irigyelhetne tőled. Talán azt, hogy a főzést más megcsinálja? Én nem adnám mondjuk át azt sem másnak, szeretem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!